"Koşulsuz Sevgi" TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta! - Son Dakika
Güncel

"Koşulsuz Sevgi" TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta!

"Koşulsuz Sevgi" TV\'de İlk Kez ve Sadece D-Smart\'ta!

D-Smart, izleyicilerine sinemanın seçkin örneklerini TV'de ilk ayrıcalığıyla sunmaya devam ediyor.

25.05.2013 08:48

Kuzey Londra'da yaşayan 11 yaşındaki şeker hastası kız çocuğu Skunk'ın çocukluktan çıkarak hayatın şiddetli yüzüyle tanışmasını ve toplumsal mekanizmaların işleyişini keşfedişini anlatan "Koşulsuz Sevgi" (Broken), 2012 Filmekimi programında da yer bulmuştu. Film, 26 Mayıs Pazar akşamı saat 21.30'da TV'de ilk kez ve sadece D-Smart 3. kanal Smart SineFest'te izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, izleyicilerine sinemanın seçkin örneklerini TV'de ilk ayrıcalığıyla sunmaya devam ediyor.

İngiliz yazar Daniel Clay'in 2008 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan "Koşulsuz Sevgi" (Broken), Kuzey Londra'da yaşayan 11 yaşındaki kız çocuğu Skunk'ın masumiyet dönemini kaybediş hikayesini anlatıyor. "Koşulsuz Sevgi" (Broken), hem sinemada hem de sahne sanatlarında oyunculuk ve yönetmenlik yönleriyle tanınan Rufus Norris'in ilk sinema filmi.

Toplumun ruhuyla karşılaşma ve çocukluğun bitişi…

Umut dolu başladığı yaz tatili Skunk'a kötü sürprizler hazırlamıştır. Arkadaşlarından birinin o yaz maruz kaldığı şiddet Skunk için aşina bildiği bir çok şeyin değişmesi anlamına gelecektir. Skunk'ın masum çağları damla damla azalmaya başlar. Evi, mahallesi, okulu onun için hain alanlara dönüşür; çocukluğunun tasasız belirsizliği, yerini önce tedirginliklere, ardından da ani, nedensiz, neşeli bir keşmekeşe bırakır.

2012 Cannes Film Festivali'nde "Eleştirmenler Haftası" Açılış Filmi…

Filmin başrollerini bağımsız sinemanın en usta ve seçkin aktörlerinden Tim Roth, Türk sinema izleyicisinin Christopher Nolan'lı Batman serisinden ve "28 Saat Sonra"dan tanıdığı Cillian Murphy ve Skunk'ı canlandıran Eloise Laurence paylaşıyor.

Film festivallerde de görünürlük elde etti. 2012'deki Cannes Film Festivali'nde "Eleştirmenler Haftası"nın açılışını yapan film, aynı sene ülkemizde düzenlenen bağımsız film festivali Filmekimi programına da girmişti. Film ayrıca 2012 Uluslararası Zürih Film Festivali'nde "Uluslararası En İyi Kurmaca Film" dalında "Altın Göz" ödülüne ve 2012 Odessa Film Festivali'nde büyük ödüle değer bulundu.

"Koşulsuz Sevgi" – Künye

Yönetmen: Rufus Norris

Oyuncular: Cillian Murphy, Tim Roth, Lily James, Robert Emms

Yapım Yılı: 2012

Tür: Dram

Konu: Skunk Kuzey Londra'da yaşayan şeker hastası bir kızdır. Fakat geçirdiği şiddetli ve olaylı yaz tatili sonrası, hayatındaki masumiyet de uçup gidecektir. Evi, mahallesi, okulu onun için bambaşka yerler haline gelir; çocukluğunun belirsizliği yerini önce tedirginliklere, ardından da ani, nedensiz, neşeli bir keşmekeşe bırakır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Koşulsuz Sevgi' TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement