Kozluca' da Türkü Gecesi - Son Dakika
Güncel

Kozluca' da Türkü Gecesi

Kozluca\' da Türkü Gecesi

Kozluca Belediyesi tarafından düzenlenen bahar konserinde hem Kozluca Beldesi hem de civar belde ve köy halkı gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

20.06.2013 10:00

Geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen konserde sahne alan Mehtap Koç izleyenlere doyumsuz bir türkü gecesi yaşatırken halkoyunları ekibi de Burdur'un yerel figürlerini sergiledi.

Konser öncesinde Kozluca'ya gelen Vali Nuretttin Yılmaz, Kozluca Orta Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan teknoloji tasarım ürünleri sergisini de gezerek öğrencilerle bir araya geldi.

Konsere Vali Nurettin Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Ekici, Kozluca Belediye Başkanı Gültekin Altındal, çevre belde Belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve gazeteciler katıldı.

Konser öncesinde bir konuşma yapan Kozluca Belediye Başkanı Gültekin Altındal şöyle konuştu, " bugüne kadar beldemize emeği geçen belediye başkanlarına, köy muhtarlarına teşekkür ediyorum. Hepsine uzun ömürler diliyorum. Bundan sonraki 9 aylık süreçte elimizden geleni beldemize yapmaya devam edeceğiz. Arıtmamızı bitirdik, bağlantılarını sağlayacağız. Çok amaçlı düğün salonunu hizmete açacağız. 150 milyar TL'lik kilit parke isteğimiz olmuştu Valimiz sağolsun onayını verdiler. O da geldiğinde sokaklarımıza kilit parke döşemeye devam edeceğiz. Bu süreçte bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum"

Her fırsatta Kozluca'ya gelmeye gayret ettiklerini dile getiren Vali Yılmaz, inşallah hep böyle güzel günlerde sizlerle birlikte oluruz diyerek sözlerine şöyle devam etti: " böyle güzel bir ortamda bizleri bir araya getiren belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde yeni sistemle Kozlucamız kaldığı yerden devam edecek. En kötü gününüz böyle olsun"

Akabinde Vali Yılmaz arıcılık kursunda başarı gösteren kursiyerlere belgelerini de verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kozluca' da Türkü Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement