Kuşadası Belediyesi Evcil Hayvan Bakım Merkezi'ne 3 Tonluk Mama Desteği - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kuşadası Belediyesi Evcil Hayvan Bakım Merkezi'ne 3 Tonluk Mama Desteği

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Kuşadası Belediyesi Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, hayırsever bir iş insanının 3 ton mama bağışı ile güçlendirildi. İş insanı ayrıca, merkezdeki bir köpeği sahiplenerek farkındalık yaratmayı amaçladı.

(AYDIN)- Kuşadası Belediyesi Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne hayırsever bir iş insanı tarafından 3 tonluk mama bağışında bulunuldu.

Başkan Ömer Günel'in döneminde yenilenerek modern bir yapıya kavuşturulan Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne hayırsever bir iş insanı tarafından 3 tonluk mama bağışı yapıldı. Bağış, merkez çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı. Hayırsever iş insanı, merkezde bakım altında bulunan bir köpeği de sahiplenerek örnek bir davranış sergiledi. Yeni yuvasına kavuşan can dosta "Ada" ismi verilirken, bu adımın sahiplenme konusunda farkındalık oluşturması amaçlanıyor.

Kaynak: ANKA