Kuveyt Türk 'Umuda Destek' oluyor - Son Dakika
Güncel

Kuveyt Türk 'Umuda Destek' oluyor

Kuveyt Türk \'Umuda Destek\' oluyor

Kuveyt Türk banka ve kredi kartlarından yapılan her işlemde KAÇUV'a 1 TL bağış.

20.04.2016 12:04  Güncelleme: 12:11

Kuruluşundan bu yana insana ve topluma katkı yapan projeleri destekleyen Kuveyt Tük Katılım Bankası, 2013 yılında Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nın (KAÇUV) "Umuda Destek" projesine destek vermek amacıyla başlattığı kampanyaya bu yıl da devam ediyor.

Kuveyt Türk, 23 - 30 Nisan 2016 tarihleri arasında Altın Kart, Sale Plus Kredi Kartı, İhtiyaç Kart, Business Kart, Business Plus Kart, Nakit Plus ve Palmiye Kartı ile yapılan her işlemde, işlem adedi başına müşterileri adına KAÇUV'a 1 TL bağış yapacak.

Bu projesi kapsamında 3 yılda toplam 720 bin TL bağış toplandığını dile getiren Kuveyt Türk Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, "Amacımız Proje kapsamında ihtiyaç sahibi kanserli çocuk ve ailelerinin tedavi sırasında hiç bir ücret ödemeksizin konaklayabildikleri ikinci Aile Evi'nin temellerini atmak, bu sayede daha fazla çocuğa ve ailesine tedavi süreçlerinde destek olabilmektir" açıklamasında bulundu.

Aile Evi'nde şehir dışından gelen ve sosyo-ekonomik durumu düşük olan aileler ve çocuklara öncelik verilerek ücretsiz konaklamaları sağlanıyor. Ayrıca sosyal ve psikolojik destek de veriliyor. Aile Evi'nden bugüne kadar 300'ü aşkın aile faydalandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kuveyt Türk 'Umuda Destek' oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement