Kuzey Ege'de etkili olan kuvvetli rüzgar, Ayvalık ile Edremit ilçelerinin sahil kesiminde yaşamı olumsuz etkiledi.
Edremit Körfezi'nde 3 gündür devam eden yağışsız ve ılıman hava, öğlen yerini güney ve güneydoğu yönlerden esen, saatteki hızı 30-60 kilometre olan kuvvetli rüzgara bıraktı.
Ayvalık ilçesine bağlı Cunda (Alibey) Adası ile Edremit'in Akçay beldesi sahillerinden sabah denize açılan balıkçılar, elverişsiz hava koşulları yüzünden erken dönmek zorunda kaldı.
Bazı vatandaşlar, Cunda Adası kordonunda yürümekte zorlandı. Kimileri ise denizde oluşan dalgaların ortaya çıkardığı manzara önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. - Balıkesir
Son Dakika › Güncel › Kuzey Ege'de Kuvvetli Rüzgar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.