Liselilerden, Huzurevine Moral Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Liselilerden, Huzurevine Moral Ziyareti

Liselilerden, Huzurevine Moral Ziyareti

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi TEK Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Ramazan Yaman Huzurevi'ni ziyaret etti.

23.02.2012 12:47

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi TEK Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Ramazan Yaman Huzurevi'ni ziyaret etti. Çaldıkları şarkılarla yaşlıları eğlendiren öğrenciler, çizdikleri portre resimleri de onlara hediye etti.

TEK Güzel Sanatlar Lisesi'nin müzik ve resim bölümü öğrencileri, Müdür Yardımcısı Barış Kalender, resim öğretmeni Serpil Şimşekoğlu ve müzik öğretmeni Ersen Evren ile birlikte Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında müzik bölümü öğrencileri müzik aletlerini, resim bölümü öğrencileri de resim malzemelerini yanlarında getirdi. Müzik bölümü öğrencileri, öğretmenleri Ersen Evren'in gözetiminde canlı müzik yaparak burada kalan yaşlıları eğlendirdi. Huzurevi sakinleri de canlı müziğe eşlik ederek birlikte oyunlar oynayıp şarkılar söyledi.

TEK Güzel Sanatlar Lisesi'nin resim bölümü öğrencileri de huzurevi sakinlerinin portre fotoğraflarını yaparak kendilerine armağan etti. Porte fotoğraflarını gören huzurevi sakinleri 'Ah bu bana çok benziyor' diyerek resimlerini birbirlerine gösterdi.

TEK Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı Barış Kalender, "Huzurevinde kalan yaşlılarımızın hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla müzik ve resim bölümü öğrencilerimizle kendilerini ziyaret ettik. Müzik bölümü öğrencilerimiz yaşlılarımızı yaptıkları canlı müzik ile kendilerini neşelendirirken, resim bölümü öğrencilerimizde yaşlılarımızın karakalem resimlerini yaptılar. Hep birlikte unutulmayacak bir gün yaşadık" dedi. - Kırklareli/ Lüleburgaz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Liselilerden, Huzurevine Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement