Macaristan'da Suriyeli Sığınmacıyı Gasbeden Kişilere Hapis Cezası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Macaristan'da Suriyeli Sığınmacıyı Gasbeden Kişilere Hapis Cezası

03.06.2016 20:22

Macaristan'da kendilerini polis olarak tanıtıp Suriyeli sığınmacıyı gasbeden 4 kişi hapis cezasına çarptırıldı.

Macaristan'da kendilerini polis olarak tanıtıp Suriyeli sığınmacıyı gasbeden 4 kişi hapis cezasına çarptırıldı.

Macaristan'ın Szeged kentinde geçen yaz bir Suriyeliyi gasbeden dört kişi, mahkeme tarafından dört ve altı yıl arasında değişen çeşitli hapis cezalarına çarptırıldı.

Szeged Şehir Mahkemesi Sözcüsü Erika Pragai Juhaszne yaptığı açıklamada, Suriyeli sığınmacının geçen yıl yeşil bölge üzerinden Macaristan'a geldiğini söyledi.

Juhaszne, 28 Haziran'da Budapeşte'ye geçmek isteyen sığınmacının, kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından çanta, cep telefonu ve yaklaşık bin 200 avrosunun gasbedildiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Macaristan'da Suriyeli Sığınmacıyı Gasbeden Kişilere Hapis Cezası - Son Dakika


Advertisement