Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, "AK Parti teşkilatları olarak bu seçimde girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Genel başkanımıza daha fazla oy toplamak için, gençlik ve kadın kollarıyla gece gündüz çalışacağız" dedi.
Cantimur, "Defterdarlar Çalışma Toplantısı"na katılmak için geldiği Afyonkarahisar'da, AK Parti seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Kütahyalı olarak Afyonkarahisar'dan çok sık geçtiğini ve değişimi yakından izlediğini söyledi.
Her geçişimde kentin çehresinin değiştiğine şahit olduğunu bildiren Cantimur, şöyle konuştu:
"AK Parti döneminde, özellikle başkanımızın döneminde çok güzel hizmetlerin yapıldığına şahit oldum. Belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Afyonkarahisar siyasetini de yakından takip ediyorum. Her ay yaptığımız toplantılarda görüşmeler yapıyoruz. Önümüzde bir yerel seçim var ama Başbakanımızın da bahsettiği gibi bizler için sıradan bir yerel seçim değil. Adeta bizler için bir genel seçim. Başbakanımız bu seçimi çok önemsiyor ve her konuşmasında bu cümleyi kuruyor. Dolayısıyla AK Parti teşkilatları olarak bu seçimde girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Başkanımıza, dolayısıyla genel başkanımıza daha fazla oy toplamak için gençlik ve kadın kollarıyla gece gündüz çalışacağız. Belediye başkanımızın yüzde 60'ın üzerine çıkacağına yürekten inanıyorum."
AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek de belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından sürekli sahada olduklarını söyledi.
Vatandaşın teveccühünün çok güzel olduğunu aktaran Zeybek, "2009 yılında aldığımız oy oranını daha da artırarak 'AK belediyecilik' hizmetini tescil etmiş olacağız. Bu tabi birlik ve beraberliğimiz sayesinde olacak. Yapılan ve yapılacak hizmetlerinden dolayı sayın başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban ise büroda vatandaşlarla sürekli fikir alışverişinde olacağını, seçim çalışmalarında tüm kampanyaların burada gerçekleştirileceğini kaydetti. - Afyon
Son Dakika › Güncel › Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?