Manavgat Alacakları Için Imam Hatibin Çatısına Çıktılar - Son Dakika
Güncel

Manavgat Alacakları Için Imam Hatibin Çatısına Çıktılar

Manavgat Alacakları Için Imam Hatibin Çatısına Çıktılar

Alacakları için imam hatibin çatısına çıktılarANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 3 esnaf, yüklenici firmadan alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle inşaatını yaptıkları okulun çatısında eylem yaptı.

24.11.2016 15:46

Alacakları için imam hatibin çatısına çıktılar

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 3 esnaf, yüklenici firmadan alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle inşaatını yaptıkları okulun çatısında eylem yaptı. Jandarmanın telefonla görüşerek ikna ettiği 3 eylemci, kısa süre sonra çatıdan indi.

Manavgat Örenşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında yaptıkları işin parasını alamadığını iddia eden 3 esnaf, dün okulun çatısına çıktı. İnşaatı yapan yüklenici firmadan hak ettikleri parayı alamadıklarını belirten esnaf, eylem yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. Esnaf Ramazan Özaydın, çatıdan yaptığı açıklamada adaletsiz bir şey yapmadıklarını belirtirken, paralarını istediklerini ve okuldaki usulsüzlüklerin araştırılmasını talep ettiklerini söyledi. Haftalardır alacaklarını tahsil için uğraştıklarını kaydeden Özaydın, "Bütün resmi kurumlara başvurduk, dava açtık, icra takibi başlattık. Hiçbir sonuç yok. Devlet bu işi temizleyince kadar buradayız. Buradan kesinlikle inmeyeceğiz" dedi.

2.5 MİLYON LİRA ALACAK

Yüklenici firma tarafından 5.5 milyon liraya alınan ihalede, aralarında kendilerinin de bulunduğu birçok taşeron firmaya olan 2.5 milyon liralık borcun ödenmediğini söyleyen özaydın, dolandırıldıklarını öne sürdü. İşin çözümlenmesini istediklerini belirten Özaydın, eylemden dönmeyeceklerini kaydetti.

Eylem sırasında aşağıda bulunan diğer alacaklılardan biri cep telefonuyla jandarma karakolu ile irtibat kurarak, eylemi haber verdi. Jandarma yetkilileriyle yapılan görüşmede alacaklıların yaptıkları şikayet başvurularıyla ilgili işlemlerin henüz tamamlanmadığı, eksik ifadeler olduğu belirtildi. Jandarma, işlemler tamamlanana kadar eylemin sonlandırılmasını istedi. Aşağıda bekleyen alacaklı, jandarmayla yapılan görüşmeyi bağırarak yukarıdakilere aktardı. Bunun üzerine çatıdaki esnaf, eylemi sonlandırıp aşağı indi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat Alacakları Için Imam Hatibin Çatısına Çıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement