Manisa Gezileri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Manisa Gezileri Devam Ediyor

Manisa Gezileri Devam Ediyor

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Haydi Kadınlar Manisa'ya projesiyle, Manisa'ya gelen Mütevelli ve Koldere Beldeli bayanlarla buluştu.

27.04.2013 11:25  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her iki beldenin büyükşehir kapsamında mahalle olarak hizmet alacağını belirten Başkan Ergün, " Manisa'nın değişimine tanıklık etmeniz ve buradan memnun ayrılıyor olmanız bizler için mutluluk verici. Kentimizde büyük ses getiren projemizle bu güzel paylaşımlara devam edeceğiz." dedi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Manisa Belediyesi'nin desteğiyle yürüttüğü Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi'nin bu hafta dördüncüsü gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projenin bu haftaki konuğu olan Mütevelli ve Koldere Beldesi'nden gelen bayanlar ile Nurlupınar Çocuk Kültür Sanat Merkezi gezisinde bir araya geldi. Başkan Ergün'e Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da eşlik etti. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu'nun organizatörlüğünde Manisa Belediyesi'nin öne çıkan hizmetleri ile kentin tarihi mekanlarını gezen bayanları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Ergün, projeye ilgi gösteren bayanlara teşekkür etti.

Bayanlar Manisa'yı Yakından Tanıdı

Manisa Belediyesi'nin hizmet araçlarıyla sabah saatlerinde kente gelen Mütevelli ve Koldere Beldesi sakini bayanlar, ilk olarak Muradiye Camii ve Ulu Camii'yi gezdi. Rehber Canan Çağlayan Akyüz tarafından tarihi camiler hakkında bilgi edinen bayanlar, Mevlevihane'yi de gezme fırsatı buldu. Tarihi mekan gezilerinin ardından bayanlar Manisa Belediyesi'nin kente kazandırdığı Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Sergi Salonu'na götürüldü. Rehberler eşliğinde anıtı gezen bayanlar, anıttan çok etkilendiklerini belirtti. Geziye Atatürk Gençlik Merkezi ziyaretinin ardından Gençlik Merkezi'ndeki öğle yemeği ile mola verildi.

Proje Ses Getirdi

Öğle yemeğinin sonrasında Belediye Başkanı Cengiz Ergün bayanların Nurlupınar Çocuk Kültür Sanat Merkezi gezisine eşlik etti. Bayanların çiçekleriyle karşılanan Başkan Ergün, öncelikle projeye katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür etti. Koldere ve Mütevelli'nin sık sık gittiği beldelerden olduğunu söyleyen Başkan Ergün, "Her iki güzel belde bizim içimizden arkadaşlarımızın yönettiği beldelerdir. Bundan sonraki süreçte yani 2014'den sonra her iki belde mahallemiz olarak büyükşehir hizmetlerini alacak." dedi. Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin başlatmış olduğu projenin ses getirdiğini ifade eden Başkan Ergün, "Manisa'nın ilçe ve beldelerinde kent merkezini tam olarak tanımayan bayanlarımıza hem belediye hizmetlerimizi hem de tarihi-kültürel alanlarımızın tanıtma noktasında bu proje başlatıldı. Projemiz dördüncü haftasında da büyük ilgi gördü. Umarım sizler de gezimizden memnun olmuşsunuzdur. Sizlere kentimizi tanıtım noktasında arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapıyorlar. Sizleri burada görmekten çok mutlu olduğumu ifade ederek, bu güzel paylaşımlarımızın devamını diliyorum." diye konuştu. Bayanlar Manisa'ya yapmış olduğu hizmetlerden çok etkilendiklerini belirterek, Başkan Ergün'e başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Gezileri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement