Mansur Yavaş'tan Almina Ağaoğlu İçin Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mansur Yavaş'tan Almina Ağaoğlu İçin Başsağlığı Mesajı

03.05.2026 12:29  Güncelleme: 15:08

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Kahramanmaraş’ta yaşanan okul saldırısında ağır yaralanan evladımız Almina’nın, 18 gün süren yaşam mücadelesini kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Almina’ya Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

(ANKARA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Kahramanmaraş'ta yaşanan okul saldırısında ağır yaralanan evladımız Almina'nın, 18 gün süren yaşam mücadelesini kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Almina'ya Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

Kahramanmaraş'taki Ayser Çalık Ortaokulu'nda düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan Almina Ağaoğlu 18 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, olaya ilişkin sosyal medya hesabından, "Kahramanmaraş'ta yaşanan okul saldırısında ağır yaralanan evladımız Almina'nın, 18 gün süren yaşam mücadelesini kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Almina'ya Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum" mesajını paylaştı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mansur Yavaş'tan Almina Ağaoğlu İçin Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement