Markette Bıçaklı Gasp Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Markette Bıçaklı Gasp Güvenlik Kamerasında

Markette Bıçaklı Gasp Güvenlik Kamerasında

Konya'da bir markete ellerinde bıçaklarla girip, 400 lira gasp eden iki kardeş, güvenlik kamerasından tespit edilerek yakalandı.

21.10.2015 11:44

Konya'da bir markete ellerinde bıçaklarla girip, 400 lira gasp eden iki kardeş, güvenlik kamerasından tespit edilerek yakalandı.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü merkez Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi Turgut Reis Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Ellerinde bıçaklarla markete giren iki kişi, kasiyerin yanına gelerek, "Bak kardeşim bizi hiç uğraştırma. Kötü durumdayız. Bizden şikayetçi de olma. Biz çıkalım ondan sonra şikayetçi ol. Senlik bir şey yok. Zorda kaldık yaptık. Dışarıya da çıkma arkandan gelir vururum seni" diyerek kasada bulunan 400 lirayı alıp kaçtı. Kasiyer daha sonra durumu polise bildirdi.

Marketteki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, 33 yaşındaki Taner Ö. ile kardeşi 28 yaşındaki Tamer Ö.'yü yakaladı. Gözaltına alınan iki kardeş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Markette Bıçaklı Gasp Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement