Martılara Ekmek Attılar - Son Dakika
Güncel

Martılara Ekmek Attılar

Martılara Ekmek Attılar

Karaosmanoğlu ile Ellibeş, Halıdere ve Ulaşlı sahilinde soğuk havada yiyecek arayan martıları ekmekle besledi.

13.02.2012 09:48

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halıdere ve Ulaşlı sahillerini dolaştı. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Ellibeş, soğuk havada yiyecek bulmakta zorlanan yüzlerce martıyı ekmek atarak besledi.

BİR GÜNÜ GÖLCÜK'E AYIRDI

Başkan Karaosmanoğlu, bütün bir gününü Gölcük'e ayırarak, vatandaşlar bir araya geldi, ziyaretlerde bulundu, esnafı dolaştı. Başkan Karaosmanoğlu'na Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş ile AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve yöneticiler eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu, Gölcük'te Değirmendere, Halıdere ve Ulaşlı'da çeşitli temaslarda bulundu.

GÖLCÜK'Ü KARIŞ KARIŞ DOLAŞTI

Gölcük'te Cumhuriyet ve Yalı mahallelerini dolaşan Başkanlar Karaosmanoğlu ile Ellibeş, Halıdere ve Ulaşlı'da ise kahve toplantılarıyla vatandaşlarla bir araya geldi, esnafa konuk olarak, hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini dinledi. Gölcük'ü karış karış gezen Başkanlar Karaosmanoğlu ile Ellibeş, vatandaşlarla bir araya geldikleri kahve toplantılarında ilçede yapılan çalışmaları anlattı.

SAHİLLER AKVARYUM GİBİ OLACAK

İzmit Körfezi'nin sahillerinde Türkiye'ye örnek olacak çalışmalar yaptıklarını, sahilleri pırıl pırıl bir hale getirdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Halıdere ve Ulaşlı sahillerimiz, en güzel yerleşim yerlerimizdendir. Buralarda da sahil düzenlemeleri yapacağız, olta balıkçılığını geliştireceğiz. Sahillerimiz akvaryum gibi olacak. Körfezde her geçen gün canlı çeşidinde ve sayısında artış yaşanıyor'' dedi.

TİPİ ALTINDA İNCELEME YAPTILAR

Beraberindekilerle birlikte tipi şeklinde yağan kara aldırış etmeden Halıdere ve Ulaşlı sahillerini dolaşan Başkanlar Karaosmanoğlu ile Ellibeş, kendilerine eşlik eden vatandaşların, hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini de aldı. Soğuk havada yiyecek arayan martıları izleyen Başkanlar Karaosmanoğlu ile Ellibeş, onları beslemeyi de ihmal etmedi. Başkanlar Karaosmanoğlu ve Ellibeş, yüzlerce martıyı attıkları ekmeklerle besledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Martılara Ekmek Attılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement