Medicabil Estetik Burun Cerrahisi Workshop'una Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Medicabil Estetik Burun Cerrahisi Workshop'una Ev Sahipliği Yaptı

Medicabil Estetik Burun Cerrahisi Workshop\'una Ev Sahipliği Yaptı

KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Hekimleri Derneği'nin düzenlediği, 'Fonksiyonel Estetik Burun Cerrahisi Workshop'una ev sahipliği yaptı.

26.04.2019 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Medicabil Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden ve Bursa'dan çok sayıda doktor katıldı. Yarım gün süren etkinlikte, canlı estetik burun cerrahisi operasyonu gerçekleştirilerek, vaka ve uygulanan yöntemler hakkında katılımcı doktorlara bilgilendirmelerde bulunuldu.

Programın açılış konuşmasını yapan Özel Medicabil Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Gültekin Akbulut Özel Medicabil Hastanesi olarak düzenlenen workshopa ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Akbulut, "Bu tarz etkinlikler tıp alanında yaşanan son gelişmeleri, güncel bilgileri paylaşmamız, uygulamalı bir şekilde inceleyip, tartışabilmemiz için oldukça önemli. Özel Medicabil Hastanesi olarak bizler de böyle etkinlikler için desteğimizi sunmaktan her zaman mutluluk duyuyoruz. Umarız ki workshop, tüm doktor arkadaşlarımız için verimli bir şekilde geçer" dedi.

Açılış konuşmasının ardından canlı estetik burun cerrahisi gerçekleştirildi. Sonrasında Prof. Dr. Hakan Coşkun'un moderatörlüğünde soru cevap kısmına geçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Medicabil Estetik Burun Cerrahisi Workshop'una Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement