Medical Park'tan Organ Bağışı Haftası'nda Organ Nakli Merkezi - Son Dakika
Güncel

Medical Park'tan Organ Bağışı Haftası'nda Organ Nakli Merkezi

Medical Park\'tan Organ Bağışı Haftası\'nda Organ Nakli Merkezi

Medical Park Hastaneler Grubu, Organ Bağışı Haftası'nda Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Organ Nakli Merkezi'ni hizmete sundu.

01.11.2013 13:46

Medical Park Hastaneler Grubu, Organ Bağışı Haftası'nda Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Organ Nakli Merkezi'ni hizmete sundu.

Medical Park açıklamasına göre, grubun organ nakli alanındaki başarısı, Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Organ Nakli Merkezi ile İstanbul'a taşındı.Ekipte; Üroloji Uzmanı Op. Dr. Aşkın Eroğlu, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Turunç, Nefroloji Uzmanı Dr. Bahtışen Güven'in yanı sıra transplantasyon teknisyeni, radyoloji, anestezi ve ilgili deneyimli sağlık personelleri de görev yapıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Genel Müdürü Dr. Gürsoy Yıldırım, Türkiye'de bugün itibariyle yaklaşık 60 bin kronik böbrek yetmezliği hastası bulunduğunu belirterek, bu sayının gelecek yıllarda daha da artabileceğinin tahmin edildiğini kaydetti.

Yıldırım, kronik böbrek yetmezliğinin en etkin tedavisinin böbrek nakli olduğunu vurgulayarak, "Böbrek yetmezliğinin giderek arttığı ülkemizde organ bağışı kadar yeterli sayıda deneyimli ekiple hizmet veren organ nakli merkezlerinin de olması büyük önem taşıyor. Medical Park, Antalya Hastane Kompleksi ile Türkiye'de en fazla organ nakli yapan özel sağlık grubu. Bu deneyimini Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Organ Nakli Merkezi ile İstanbul'a taşıdı. İstanbul Anadolu Yakası'nın ikinci organ nakli merkezini açtık ve ilk böbrek nakli ameliyatını da gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

Böbrek nakillerinin yapılacağı Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Organ Nakli Merkezi'nde, hastalara ve vericilere tamamı ileri teknolojiyle donatılmış ameliyathane, laboratuvar ve yoğun bakım ünitelerinde hizmet verilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Medical Park'tan Organ Bağışı Haftası'nda Organ Nakli Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement