Mehmet Sıldıroğlu Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mehmet Sıldıroğlu Seçim Sonuçları

Mehmet Sıldıroğlu Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti TOKAT ALMUS belediye başkan adayı olan Mehmet Sıldıroğlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:19

31 Mart seçimlerinde İyi Parti TOKAT ALMUS belediye başkan adayı olan Mehmet Sıldıroğlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. TOKAT ALMUS ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Mehmet Sıldıroğlu isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti TOKAT ALMUS adayı Mehmet Sıldıroğlu kimdir? İyi Parti TOKAT ALMUS adayı Mehmet Sıldıroğlu yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Sıldıroğlu Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti TOKAT ALMUS belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Sıldıroğlu ALMUS ilçesinde % 1,21 oranında oy almıştır. ALMUS ilçesinde % 1,21 oranında oy olan Mehmet Sıldıroğlu adlı İyi Parti adayı toplamda 36 adet oy sayısına ulaştı.

Mehmet Sıldıroğlu Kimdir?

Mehmet Sıldıroğlu, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti Tokat Almus Belediye Başkan Adayı oldu.

TOKAT ALMUS ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mehmet Sıldıroğlu Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement