Menteşe Personeline Problem Çözme Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Menteşe Personeline Problem Çözme Eğitimi

Menteşe Personeline Problem Çözme Eğitimi

Menteşe Belediyesi tarafından tasarlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenen 'Sürekli Kurumsal Gelişim Eğitimleri' çerçevesinde Belediye Birim Müdürleri ve Yönetim kademesine Dr. Naci Çuhacı tarafından 'Problem Çözme Teknikleri Eğitimi' verildi.

14.06.2017 15:13

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları Levent Ünver ve Mehmet Güven'in de katıldığı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonun'da ki eğitimde Dr. Naci Çuhacı, kurumsal strateji ve genel yönetim, kurumsal kültür ve yönetim tarzı, problem farkındalığı ve yönetim yelpazesi konularında slayt sunum eşliğinde katılımcıları bilgilendirdi.

Eğitimler ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, halka daha iyi daha sağlıklı hizmet verilebilmesi adına personel eğitimlerinin aralıksız devam ettiğini belirterek, "Birim Müdürlerimize ve yönetim kademesine yönelik bu eğitimde; birimlerin hizmetlerini paydaşların katılımıyla geliştirmesi, proje bilincinin yayılması, birim müdürlerinin ve yöneticilerin personellerinin tüm potansiyellerini gerçekleştirebilmeleri için fırsatlar sunması ve yönetim stratejisi konularında eğitim aldık. Amacımız birimler arası iletişimin daha da güçlenmesi, personelle de uyumlu en doğru ve en hızlı şekilde hizmet üretilmesini sağlamaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Menteşe Personeline Problem Çözme Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement