Öğrenci velisi, okulda 30 yıllık öğretmene saldırdı - Son Dakika
Güncel

Öğrenci velisi, okulda 30 yıllık öğretmene saldırdı

Mersin'de sınıf öğretmeni Nigar Özçelik, öğrencilerden birinin babasının saldırısına uğradı. Aldığı darbelerle yaralanan Özçelik, apar topar hastaneye kaldırıldı.

28.09.2019 01:55  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de sınıf öğretmeni 30 yıllık eğitimci Nigar Özçelik (50), öğrenci velisinin saldırısı sonucu darbedildi. Hastanede tedavisi tamamlanan Özçelik'in şikayeti üzerine saldırıyı gerçekleştiren veli gözaltına alındı.

Olay, merkez Mezitli ilçesindeki Vali Şenol Engin İlkokulu'nda meydana geldi. Sınıf öğretmeni Nigar Özçelik, önceki gün koridor bir öğrenciyi sınıfa girmesi konusunda uyardı. Ertesi gün okula gelen öğrencinin anne ve babası çocuklarını ittiğini öne sürdükleri Özçelik ile tartıştı. Öğrencinin babası tartışma sırasında Özçelik'i saldırdı.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Diğer öğretmenlerin müdahalesi ile saldırgan veli uzaklaştırılırken, aldığı darbelerle yaralanan öğretmen Özçelik, okula çağrılan ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Özçelik, tedavisi tamamlandıktan sonra Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

ÖĞRENCİLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE DARBEDİLDİ

Olayın sınıfta derse girdiği sırada meydana geldiğini belirten Özçelik,, Bir kadın sınıfın kapısını açtı. Ben de yardımcı olmak amacıyla buyurun dedim. Kadın birden bana hakaret etmeye başladı, 'Sen benim oğlumu nasıl tutarsın. Sınıfına itersin' diye. Ben de olayı açıklamaya çalıştım, bana kötü cümleler kullandı. 'Birazdan eşim gelecek görürsün sen' dedi. Daha sonra eşi geldi, ona da açıklamaya çalıştım. Saçımı tutup çekti. Bunun üzerine ben kaçtım. Yeniden saçımdan yakalayarak sınıfın kapısına sıkıştırdı, vurdu. Kapı da açık, çocuklar da gördüler. Öğretmen arkadaşlar beni kurtarmaya çalıştılar. Bunun üzerine çocuklar ağladı, ben de kendimden geçtim dedi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın duyulmasının ardından Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serbülent Sevdi de, hastanede Özçelik'i ziyaret etti. Sevdi, hem bir kadına hem de bir öğretmene yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu belirterek, Özçelik'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüpheli Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Öğrenci velisi, okulda 30 yıllık öğretmene saldırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrenci velisi, okulda 30 yıllık öğretmene saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (92)

  • nesrin: lütfen acıtasyon yapmayın benim başımada geldi defalarca benim çocuğumu dövmeyin şikayet edrim dedim ama yaşını almış öğretmenimiz menopoza girmiş sitresliymiş bizde kamera kaydı aldık dövdüğünü ispatladık ondan sonra haklı öğretmenimiz haksız oldu öğretmenlik sabır işidir sabrınız yoksa yapmayın emekli olun gençlerin yolunu açın bizide üzmeyin 14 13 Yanıtla
    bırakın bu işleri : acıtasyon mu ? cahiller yuzunden ogretmenler işini dogru durust yapamıyor . ogretmenlere yıpranma payı verilmesi lazım kolay iş yapmıyorlar . aile egitimi almamıs terbiyesiz cocukları adam etmeye calısıyorlar . bir saat o işi yapmaya çalısın bakalım ne kadar dayanacaksınız . uzaktan davulun sesi hos gelirmiş ! 17 8 Sait: Boş konuşuyosun gel bir gün sınıfa gir de göreyim seni. Öğrenci sana ana avrat küfretsinde bak bakalım dayak nasıl bişeymiş dersin bu bakanlık zaten öğretmenleri rezil etti çocugunu avutamayan veli öğretmenden medet umuyor. 4 2 Erkan: Son zaman karda çocuklarımız laf dinlemez oldu öğretmen de bir insan aslında biraz öğretmen e taviz verilmeli ki çocuklarımız adam olsun benimki de dahil 4 1 Zor iş görmemişsin: Gerçekten davulun sesi sizede hoş geliyor, diğer mesleklerin çalışma şartlarını da düşünmek lazım, en rahat mesleklerden biri bence öğretmenlik, çok şerefli çok saygın bir meslek, ancak yıpranma alacak kadar değil, yeni nesil öğretmenlerimiz kıyafet ve makyajda yarışacaklarına, öğretmenlik mesleğinin gereği yavrularımızı, bedeni fikri ve davranışsal yönde eğitecek şekilde davranmalılar 0 4 Emre: Ulan sen evde bı veledine laf geciremjyoisun o insanlar 40 tanesiyle birden uğraşıyor menepozdan muaf sayın bayan 2 1 .: Haklı olduğunuz yanlar olabilir ama biliyormusunuz o menapoza girmiş öğretmeni devlet şartlarını değiştirdim daha çalışacaksın deyip emekli etmiyor.eyt yi neden bekliyor insanlar.birşeyi eleştirirken diğerinin durumunuda bir düşenelim.boşa toplanmıyor binlerce kişi.emin olun o kendini iyi hissetmeyen en az 20 yıl çalışmış bayanlar emekli olacak.eyt hayırlısıyla düzelsin hatalar kaldırılsında. 2 0 Falcao: Sen konuşma dingil 0 0 .: Haklı olduğunuz yanlar olabilir ama biliyormusunuz o menapoza girmiş öğretmeni devlet şartlarını değiştirdim daha çalışacaksın deyip emekli etmiyor.eyt yi neden bekliyor insanlar.birşeyi eleştirirken diğerinin durumunuda bir düşenelim.boşa toplanmıyor binlerce kişi.emin olun o kendini iyi hissetmeyen en az 20 yıl çalışmış bayanlar emekli olacak.eyt hayırlısıyla düzelsin hatalar kaldırılsında. 0 0
  • EMİR: VALLAHA BU TİP SANKİ SOPAYI HAKETMİŞ 9 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement