Meslekte Birlik Birlik Toplantısı Verimli Geçti - Son Dakika
Güncel

Meslekte Birlik Birlik Toplantısı Verimli Geçti

Meslekte Birlik Birlik Toplantısı Verimli Geçti

İsmail Yalçın, İSMMMD Beylikdüzü Yönetimi'nin Meslekte Birlik toplantısına katıldı.

15.10.2012 09:55

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği (İSMMMD) Beylikdüzü Yönetimi'nin Meslekte Birlik toplantısına katıldı.

Beylikdüzü'nde faaliyet gösteren İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği, "Meslekte Birlik Grubu" adı altında bir araya geldi. Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde yapılan kahvaltılı toplantıya Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, İSMMMD Dernek Genel Sekreteri Selahhatin Uyan, İSMMMD Beylikdüzü Yönetimi Başkanı İsmail Sevinç, İSMMMD Beylikdüzü Yönetimi Başkan Yardımcısı Sevda Elmas, İSMMMD Dernek Eski Başkanı Abdülaziz Ural, İşkur Şube Müdürü Hüseyin Fazlı, Vergi Denetmeni Levent Uyar, Yeminli Mali Müşavir Zeki Kırbaşoğlu ile müşavirler ve muhasebeciler katıldı.

Yalçın: "Bu Birliktelik Çok Önemli"

İSMMMD Beylikdüzü Yönetimi Başkanı İsmail Sevinç'in karşılama ve açılış konuşmasından sonra, Sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yapan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, "Derneğimiz meslekte birlik adına yoğun çalışma sergiliyor. Özellikle mesleki birliktelikte bir ve beraber hareket edebilmek, sorun ve ihtiyaçları birlikte karşılayabilmek ve gerekli hakları alabilmek adına bu birliktelik çok önemli" dedi. Yalçın sözlerini, ilçemizde kurulan İSMMMD'nin çalışmalarında başarılar dileyerek bitirdi. Ayrıca "Yerel yönetimler olarak sizlere yardımcı olmaktan onur duyarız. birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyorum" ifadesini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Meslekte Birlik Birlik Toplantısı Verimli Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement