MHP'li Oktay Vural : MİT Bir Partinin Teşkilatı Gibi Çalıştı (2) - Son Dakika
Güncel

MHP'li Oktay Vural : MİT Bir Partinin Teşkilatı Gibi Çalıştı (2)

MHP\'li Oktay Vural : MİT Bir Partinin Teşkilatı Gibi Çalıştı (2)

Vural: YÜREĞİN VARSA TRABZON'DAN SELAM GÖNDER MHP Trabzon il kongresindeki konuşmasında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu, Diyarbakır'dan Kobani'ye selam gönderdiği için sert dille eleştiren Oktay Vural, şunları söyledi: "Kobani'deki, PKK'lılıklara selam gönderen ey Başbakan, yüreğin varsa gel Trabzon'dan selam gönder. Yüreğin varsa Şivan Perver' le Diyarbakır'da yürüyorsan, gel Trabzon'da da yürü. Kürdistan'a selam gönderenler, yüreğiniz varsa gelin Trabzon'dan selam gönderin.

07.02.2015 17:58

Vural: YÜREĞİN VARSA TRABZON'DAN SELAM GÖNDER

MHP Trabzon il kongresindeki konuşmasında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu, Diyarbakır'dan Kobani'ye selam gönderdiği için sert dille eleştiren Oktay Vural, şunları söyledi:

"Kobani'deki, PKK'lılıklara selam gönderen ey Başbakan, yüreğin varsa gel Trabzon'dan selam gönder. Yüreğin varsa Şivan Perver' le Diyarbakır'da yürüyorsan, gel Trabzon'da da yürü. Kürdistan'a selam gönderenler, yüreğiniz varsa gelin Trabzon'dan selam gönderin. Buradan sesleniyorum; bize her yer Trabzon arkadaşlar. Türk vatanında Kobani'ye selam olmaz. Bir Başbakan kalkıyor, 'Diyarbakır'da Kürt yiğitlere selam' diyor. Burası Türk vatanı. Bu coğrafyada yaşayan herkes bu mübarek Türk topraklarının evladır."

"VARILAN MUTABAKAT ÖZERKLİK"

Çözül süreci adı altında İmralı ile yapılan mutabakat taslağında özerkliğin yer aldığını ileri süren Oktay Vural, "Başkanlık sisteminin amacı ve hedefi, Türkiye'yi eyaletlere ve bir federasyona çevirmektir" dedi.

Hükümetin, vardıkları mutabakatı gizli tutup halka söylemediğini kaydeden Oktay Vural, "Çözüm ve müzakere taslağında neye mutabakata vardınız, gelin bunu halka söyleyin. Niye söylemiyorsunuz? Niye, sıkıyor değil mi? Sıkıyor. Söyleyemezsiniz. Yüreğiniz varsa söylersiniz. Çözüm ve müzakere taslağında varılan mutabakat özerkliktir, PKK terör örgütünün siyasallaşması ve bu coğrafyada bir devlet yapılanmasını gerçekleştirmesi ve affedilmesi sürecidir" diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANI PARA SİHİRBAZI OLMUŞ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her açıklamasında doların yükseldiğine işaret eden ve Cumhurbaşkanına 'dolar sihirbazı' benzetmesi yapan Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanı, denge ve denetim için çok önemlidir. Ama Cumhurbaşkanı siyasi huzursuzluğun kaynağını oluşturuyor. Cumhurbaşkanı 1150 odada sıkılmış, gölge kabine kuruyor. Paralel devlet, paralel hükümet kuruyor. Cumhurbaşkanı bir konuşuyor, dolar yükseliyor. Buradan ilan ediyorum; dayanamıyor konuşuyor. Dolar yükselince de benzine zam. Benzine yapılan zamların bir numaralı sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan. Her konuşmasında borcumuza borç katılıyor. Cumhurbaşkanı para sihirbazı olmuş, dolar sihirbazı olmuş. Villalardaki dolarları sıfırlamak isterken, 1150 odadaki dolarları daha fazla artırarak dolarlarına dolar katmak istiyor. Tablo bu. Bir spekülasyon var. Bu spekülasyonu doğuran Cumhurbaşkanıdır. Türkiye'de ekonomik açıdan bu belirsizliklerle gidemeyiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Oktay Vural : MİT Bir Partinin Teşkilatı Gibi Çalıştı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement