Milas'ta Otobüsle Çarpışan Otomobil İkiye Bölündü: 2 Ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Milas'ta Otobüsle Çarpışan Otomobil İkiye Bölündü: 2 Ölü

21.06.2014 12:14  Güncelleme: 14:37

Muğla'nın Milas ilçesi Dörttepe Kavşağında bir otobüsle çarpıştıktan sonra ikiye bölünen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti.

Milas yönüne seyir halinde olan Faik G. (60) idaresindeki 16 CYB 09 plakalı otobüsle Şevket Yalınbıçak (63) idaresindeki 48 KC 142 plakalı otomobil, saat 07.00 sıralarında Bodrum-Milas karayolu Dörttepe Mahallesi Kavşağı'nda çarpıştı. Otomobil, çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki ağaçlara çarptıktan sonra ikiye bölündü.

2 KİŞİ ÖLDÜ

Otomobil sürücüsü Yalınbıçak ve yanındaki Serkan Ölmez (39) olay yerinde hayatını kaybetti. Cesetler itfaiye ekiplerince çıkarılırken, otobüs sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, Yalınbıçak ve Ölmez'in cesetleri ön otopsi için 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milas'ta Otobüsle Çarpışan Otomobil İkiye Bölündü: 2 Ölü - Son Dakika


Advertisement