Milletvekili Demir'den AK Gençlere Çağrı - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Demir'den AK Gençlere Çağrı

Milletvekili Demir\'den AK Gençlere Çağrı

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partisinin İlkadım Gençlik Kolları üyelerine, "İhtisas komisyonları kurun

24.05.2013 11:11

İhtisas komisyonları kurun

Partimize ilham verecek fikirleri bu komisyonlardan çıkarın" tavsiyesinde bulundu

Partisinin İlkadım İlçe Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, tarım, sağlık gibi pek çok konuda ihtisas komisyonları kurulmasını tavsiye etti. AK Parti'ye ilham verecek fikirlerin komisyonlarda konuşulması gerektiğini belirten Demir, en küçük ayrıntının bile üzerinde tartışılması gerektiğini söyledi.

KENDİNİZİ SÜREKLİ GELİŞTİRİN

AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları'nın haftalık toplantısına katılan Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Gençlik Kolları Başkanı Selim Külekçi, yönetim kurulu üyeleri ve partili gençlerle bir araya geldi. İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Milletvekili Demir, gençlere bazı tavsiyelerde bulundu. Aralarında ihtisas komisyonları kurmalarını isteyen Demir, "Tarım, sağlık, eğitim gibi pek çok komisyonu kurup partimize ilham verecek fikirleri konuşun. En küçük ayrıntının üzerinde bile konuşup, tartışın. Herkes kendisini belirli konularla geliştirsin. Böyle yaparak topluma ve partimize yararlı olacak projelere imza atabiliriz" dedi.

YAKIN SİYASET TARİHİMİZİ ÖĞRENİN

Kendisinin ve pek çok milletvekilinin 3 dönemi doldurduğunu ve yeniden seçilemeyeceğine dikkati çeken Milletvekili Demir, "3 dönem şartı siyasi hayatta bir devrimdir. Bunu AK Parti olarak biz uyguluyoruz. Amacımız yeni nesile yer açmaktır. Bugün dünya hızla ilerliyor, buna ayak uydurmak için yeni fikirlere, yeni projelere ihtiyaç var. Geleceğin siyasetçileri sizler olacaksınız. Bu nedenle kendinizi iyi geliştirin. Toplumda söz alıp konuşun. Böyle yaparak hem sosyalleşir hem de kendinizi geliştirirsiniz. Çok okuyun sizlerden bizim beklentimiz bu. Yakın siyaset tarihimizi de iyi öğrenin" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili Demir'den AK Gençlere Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement