Milli Boksörden Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Milli Boksörden Örnek Davranış

Milli Boksörden Örnek Davranış

Eyüp'te oturdukları evin kirasını ödeyemedikleri için parkta yaşayan aileye, eski milli boksör Onur Kök sahip çıktı.

11.08.2011 04:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp'te oturdukları evin kirasını ödeyemedikleri için parkta yaşayan 4 kişilik Alyagut ailesine, eski milli boksör Onur Kök sahip çıktı.

Alibeyköy'de oturdukları evin kirasını ödeyemeyince evden çıkartılan Nuri Alyagut (55), eşi Zümbül (55), kızı Söngül (17) ve oğlu Yunus'la (10) gidecekleri yeri olmadığı için 4 gündür Osmanlı Parkı'nda kalmaya başladı. Parkın karşısında çay bahçesi işleten eski milli boksör Onur Kök, Alyagut ailesinin yardım eli uzattı. Alyagut ailseni oturduğu evin yanında bulunan tuvaleti ve banyosu olmayan derme çatma bir eve yerleştirdi. Burada ailesinin ihtiyaçlarını karşılayan Onur Kök, "Ben elimden geldiği kadar yardım yapıyorum. Ama benimde bütçem yetersiz. Yardım severler el uzatsınlar" dedi.

KARDEŞİMİ OKUTUN

Parasızlık yüzünden okula gidemeyen Söngül Alyagut, "Ben okuyamadım. Cahil kaldım. Sınıf birinci olan kardeşimi okutsunlar. İş arıyorum. Annem yaşlı, babamı kolu yok. Merdiven silip, kardeşimi okutmak istiyorum" dedi.

Ablası Söngül Alyagut'u çok sevdiğini söyleyen Yunus ise, "Ben okuyup polis olmak istiyorum. Parkta ve sokakta kalmaktan korkuyorum. Bana ve aileme yardım edin" dedi.

BELEDİYEYE YARDIM ETMEDİ

Geçirdiği trafik kazasında sol kolunu kaybeden Nuri Alyagut ise, "Ailem parkta uyurken elimde sopa ile ben nöbet tuttum. Seyyar satıcılık yaparak ailemi geçindirmeye çalışıyorum. Bizi, kirayı ödeyemediğimiz için evden attılar. Çocuklarımın kötü yola düşmesinden korkuyorum. Belediyeye gittim, ancak bize yardım etmediler" diye konuştu.

SK - İstanbul/ Eyüp

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Boksörden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement