Minik İzciler İl Müdürü Budak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Minik İzciler İl Müdürü Budak'ı Ziyaret Etti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Ağrı'da Minik izciler, İzci Yararlıdır Haftası kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür'ü Cemil Budak'ı ziyaret etti.

15-22 Şubat tarihleri arasında kutlanan İzci Yararlıdır Haftası nedeniyle, İzci İl Temsilcisi Recep Kasar 5 minik izci ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür'ü Cemil Budak'ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Budak yaptığı açıklamada;" izcilik faaliyetlerinin her fırsatta destekleneceğini belirterek, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin zihinsel, bedensel, sosyal ve manevi gelişimlerine katkıda bulunan izcilik, yeteneklerinin geliştirilmesi ile birlikte bilgi ve beceri kazandıran uygulamalı bir eğitim faaliyetidir. Bu kapsamda yürütülen izcilik faaliyetine desteğimiz her zaman devam edecektir" dedi. İl Temsilcisi Kasar, İl Müdürü Budak'a izci kıyafeti ve fular hediye etti.

Kaynak: Bültenler