Marmaris'te Cinayet - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Cinayet

Marmaris\'te Cinayet

Marmaris'te, evinde misafir oldukları kişiyi bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

05.09.2013 11:50  Güncelleme: 11:37

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, bir arkadaşları aracılığıyla tanışıp, evinde misafir oldukları kişiyi bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 3 kişiden biri tutuklandı, diğer ikisi olayla ilgilerinin bulunmadığının anlaşılması üzerine serbest bırakıldı.

Bir restoranda çalışan kişi, geçen pazar günü, bir arkadaşının Samsun'nun Bafra İlçesi'nden gelen üç misafirini kalacak yerleri olmadığı için evinde ağırladı. Aynı akşam misafirlerden biri ile evsahibi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından her iki genç odalarına çekildi. Ertesi gün saat 10.00 sıralarında işe gitmek üzere evden çıkan evsahibi, misafirin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbine aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde alan ev sahibi, olay yerinde öldü. Ölen kişinin cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis, olayın ardından şüpheli ile Bafra'dan birlikte geldiği arkadaşları gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen kişilerden olay anını hatırlamadığını ileri süren şüpheli tutuklandı. Diğer ikisi ise, olayla bir ilgilerinin bulunmadığının anlaşılması üzerine serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement