Mısır Milli Takımı ve El-Ehli futbol takımının eski oyuncusu Muhammed Ebu Terike'nin tüm mal varlığına el konulduğu bildirildi.
Mısır'da İhvan'ın mal varlığının idaresine ilişkin oluşturulan Meclis Komisyonu'nun Genel Sekreteri Muhammed Yasir Ebu'l Futuh, yaptığı basın açıklamasında, Ebu Terike'nin sadece bir şirketteki hisselerine değil, menkul ve gayri menkul tüm mal varlığına el konulduğunu belirtti.
Ebu'l Futuh, Ebu Terike'nin, hakında verilen karara yönelik itiraz dilekçesi mahkeme taraftan değerlendirilerek karar verilinceye kadar tüm bankalardaki hesaplarına da el konulduğunu kaydetti.
Meclis Komisyonu'ndan daha önce yapılan yazılı açıklamada, turizm alanında faaliyet gösteren 8 şirketin mal varlığına el konulduğu, bunlar arasında eski futbolcu Terike'nin hisse senetlerinin de bulunduğu bir şirketin olduğu belirtilmişti. Açıklamada ayrıca, bu şirketten bazı terör eylemlerinin finanse edildiği öne sürülmüştü.
Son Dakika › Güncel › Mısır'da Eski Futbolcunun Şirketine El Konulması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?