Tunus Cumhurbaşkanı Muhammed el-Munsif el-Marzuki, Mısır'da darbe karşıtlarına yönelik müdahaleyi "tehlikeli bir gelişme" olarak nitelendirdi.
Marzuki, yaptığı açıkmada, Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarına yapılan müdahaleyi eleştirerek, "Şu anda Mısır'da tehlikeli bir şey oluyor. Kutuplaşma, kışkırtıcı söylemler, meşruiyet ve demokrasiye saygı duyulmaması çok tehlikeli sonuçlara yol açabilir" ifadesini kullandı.
Marzuki ayrıca Dışişleri Bakanı Osman el-Cerandi'yi Mısır'daki gelişmelere ilişkin Tunus'un "Resmi tutumunu akşam saatlerine kadar belirlemekle" görevlendirdiğini kaydetti. -
Son Dakika › Güncel › Mısır'da Göstericilere Yönelik Katliama Tepkiler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?