Muğla - Çalıştıkları Mağazanın Deposunu Soydular - Son Dakika
Güncel

Muğla - Çalıştıkları Mağazanın Deposunu Soydular

Muğla - Çalıştıkları Mağazanın Deposunu Soydular

Çalıştıkları mağazanın deposunu soydularMUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, çalıştıkları beyaz eşya ve mobilya mağazasının deposundan yaklaşık 150 bin lira değerinde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

01.06.2016 23:57

Çalıştıkları mağazanın deposunu soydular

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, çalıştıkları beyaz eşya ve mobilya mağazasının deposundan yaklaşık 150 bin lira değerinde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, beyaz eşya ve mobilya mağazasının deposundan hırsızlık yapıldığı ve çalınan ürünlerin piyasa değerinin altında satıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonunda depodan hırsızlık yapanların halen aynı firmada çalışan İ. Y. (İsa Yalçın -34) ile daha önce aynı yerde çalışmış ve daha sonra işten ayrılmış olan E. D. (Ersin Doğu -33), S.D. (Serhat Doğu -46) ve D.G. (Devrim Gerçek -38) olduğunu belirledi. Yapılan operasyon sonucu 4 zanlı yakalanarak gözaltına alınırken, zanlıların ifadeleri doğrultusunda belirlenen adreslerde çalınan malların bir kısmına ulaşıldı. Bulunan mallar ile zanlıların beyaz eşyaları sattığı kişilerin belirlenmesiyle ulaşılan mallar mağaza sahibine geri verildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 zanlı adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla - Çalıştıkları Mağazanın Deposunu Soydular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement