Muğla'da Hemşirelik Haftası Kutlama Programı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Hemşirelik Haftası Kutlama Programı Düzenlendi

Muğla\'da Hemşirelik Haftası Kutlama Programı Düzenlendi

Muğla'da Hemşirelik Haftası dolayısıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi (MEAH) Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde kutlama programı düzenlendi. Programda konuşmalar, müzik dinletisi ve plaket töreni gerçekleştirildi.

14.05.2024 13:12

Muğla'da Hemşirelik Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi (MEAH) Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü, Öğrenci Hemşirelik Topluluğu işbirliğinde Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu'nda kutlama programı yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Öğrenci Hemşirelik Topluluğu Başkanı Ayça Demirel, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem Palancıoğlu, MSKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Media Subaşı Baybuğa, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan ile MSKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Gider konuşma yaptı.

Açılış konuşmalarından sonra Müzik Topluluğu dinletisi sunuldu.

Programda doktorasını bitiren öğretim elemanlarına plaket verildi.

Tören sonrasında, Sağlık, İyilik, Mutluluk Topluluğu'nun hareketli dans gösterisi sergilendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Hemşirelik Haftası Kutlama Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement