Muğla Karısını Öldürüp Kayınvalidesini Yaralayan Koca Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Muğla Karısını Öldürüp Kayınvalidesini Yaralayan Koca Tutuklandı

Muğla Karısını Öldürüp Kayınvalidesini Yaralayan Koca Tutuklandı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, eski eşi 44 yaşındaki Hasret Akdoğan'ı otomatik av tüfeğiyle sırtından vurarak öldüren, kayınvalidesi 69 yaşındaki Sabia Baydan'ı ise göğsünden ağır yaralayan, ardından intihara teşebbüs ederek kendini omzundan vuran 45 yaşındaki T.G.(Tuna Göçer), taburcu olunca sevk edildiği adliyede tutuklandı.

12.10.2016 13:53

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, eski eşi 44 yaşındaki Hasret Akdoğan'ı otomatik av tüfeğiyle sırtından vurarak öldüren, kayınvalidesi 69 yaşındaki Sabia Baydan'ı ise göğsünden ağır yaralayan, ardından intihara teşebbüs ederek kendini omzundan vuran 45 yaşındaki T.G.(Tuna Göçer), taburcu olunca sevk edildiği adliyede tutuklandı.Ortaca ve Marmaris'te evleri bulunan T.G., iddiaya göre, şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle bir yıl önce, iki kızının annesi Hasret Akdoğan'dan boşandı. Akdoğan, boşanmalarının ardından annesi Sabia Baydan'ın evine yerleşti. Çiftçilik yapan ve gayrimenkullerinin kirasıyla geçinen Akdoğan ve Baydan, geçen cumartesi günü Cumhuriyet Mahallesi 310 Sokak'taki serada çalışırken, Marmaris'te taksicilik yapan ve eski eşiyle tekrar barışmak isteyen T.G., yanlarına geldi. Barışma teklifi reddedilince öfkelendiği öğrenilen T.G., yanında getirdiği otomatik av tüfeğiyle Akdoğan ve annesi Baydan'a ateş açtı. Sırtından vurulan Hasret Akdoğan yaşamını yitirirken, annesi Sabia Baydan ise göğsünden ve ellerinden yaralandı. Aynı yerde intihara teşebbüs eden T.G. kendisini de omzundan vurdu. Sabia Baydan ve T.G. hastanede tedaviye alınırken, Hasret Akdoğan geçen pazar günü Ortaca'da toprağa verildi.

Hasret Akdoğan'ın, eski eşinin kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle koruma talebinde bulunduğu, bununla ilgili evrakların adliyeye gönderildiği, bu konuda karar verilmesi beklenirken olayın meydana geldiği anlaşıldı.

TUTUKLANDI

Yaralanan Sabia Baydan'ın hastanedeki tedavisi sürerken, iyileşen T.G. taburcu edildi. Taburcu edilmesinin ardından polis tarafından gözaltına alınan T.G., işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliği, T.G.'yi tutukladı.

ZANLININ YAKINLARINDAN FARKLI İDDİA

Katil zanlısının ağabeyi A.G. (Ali Göçer) (55) ile kızı S.G. (Selenay Göçer) (20), T.G.'nin Hasret Akdoğan ile boşanmasına rağmen birlikte olduğunu öne sürdü. Ağabey A.G., "T.G. bazı olaylardan dolayı tüm mal varlığını eşinin üzerine yapmış, anlaşmalı olarak boşanmıştı. Hala birlikte yaşıyorlardı. Hatta olaydan bir hafta önce bir yakınımızın düğününde dans edip oynadılar. İki gün önce de Dalyan'da başbaşa yemeğe çıktılar. Araları gayet iyiydi. Ama Hasret'in annesi Sabia, kızını başkasıyla evlendirecekmiş. T.G. de bunu duyunca konuşmaya gitmişti. Bu olay nasıl oldu, bizim de aklımız ermedi" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Karısını Öldürüp Kayınvalidesini Yaralayan Koca Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement