Muğla Marmaris'te Wael Jassar Konseri - Son Dakika
Güncel

Muğla Marmaris'te Wael Jassar Konseri

Muğla Marmaris\'te Wael Jassar Konseri

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, bir tur firması tarafından Arap turistlere Ortadoğu'nun en büyük hayran kitlesine sahip sanatçısı Wael Jassar konser verdi.

10.07.2016 01:45

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, bir tur firması tarafından Arap turistlere Ortadoğu'nun en büyük hayran kitlesine sahip sanatçısı Wael Jassar konser verdi. Amfi Tiyatro'da düzenlenen konsere Lübnan, Ürdün ve Filistinli yaklaşık 2 bin turist izledi.

Marmaris Belediyesi'nin desteğiyle bir tur firması dün (Cumartesi) akşam saat 21.30'da Ortadoğu'nun en büyük hayran kitlesine sahip sanatçısı Wael Jassar, Arap hayranlarına konser verdi. Amfi Tiyatro'da düzenlenen konseri çoğunluğu kadınlardan oluşan Ürdün, Lübnan, Mısır ve Filistinli yaklaşık iki bin kişi izledi. Konsere Marmaris Belediye Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt ile ismi açıklanmayan ve fotoğraf alınmasına izin verilmeyen Arap işadamları katıldı. Arap pop ve soft rock müziğine damga vurmuş Lübnanlı Wael Jassar sahneye çıktığında kadın hayranları alkış, zılgıt ve ıslıklarla karşıladı. Birbirinden hareketli şarkılarını seslendiren sanatçı, hayranlarıyla öz çekim yaptı. Romantik şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren ünlü sanatçı, sıcak ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Birbirinden alımlı Arap kadınları sanatçıya dokunabilmek ve beraber fotoğraf çektirebilmek için yarıştı. Ülkesinde ve Ortadoğu'da en iyi albüm dalında birçok ödülle taçlandırılan Jassar, El Hekaya ve Gheraba El Naas şarkılarını kadın hayranlarıyla söyledi. Sanatçıyı özel konser için getiren Ortadoğu ülkeleri ile çalışan Albaker Tur Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Albaker, Geçen yıl 14 bin Arap turisti Marmaris ve çevresine tatil için getirdik. Bu yıl hedefimiz 20 bin Ortadoğulu turisti misafir etmektir. Marmaris'te misafir ettiğimiz Lübnan, Ürdün, Filistin, Mısır ve İsrailli turistlerimize sürpriz yapmak istedik dedi.

Türkiye hayranı olduğunu dile getiren Sanatçı Wael Jassar ise, Marmaris çok güzel. İnsanları, yeşili ve mavisi tarif edilemez güzellikte. Burada özel konser vermekten gurur duydum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Marmaris'te Wael Jassar Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement