Murat Dalkılıç Zirve Üniversitesi'nin Festivalinde Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Murat Dalkılıç Zirve Üniversitesi'nin Festivalinde Sahne Aldı

Murat Dalkılıç Zirve Üniversitesi\'nin Festivalinde Sahne Aldı

Pop müziğinin sevilen ismi Murat Dalkılıç, Zirve Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Elmacıpazarı Zirve Festivali'nde sahne aldı.

18.05.2012 18:36

Pop müziğinin sevilen ismi Murat Dalkılıç, Zirve Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Elmacıpazarı Zirve Festivali'nde sahne aldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen 'Elmacıpazarı Zirve Festivali' 3 gün 3 gece dolu dolu geçti. İlk gün boyunca, Genç Hukukçular Kulübü'nün davetlisi olarak Gaziantep'e gelen Radikal Gazetesi Yazarı Oral Çalışlar söyleşine katılan öğrenciler,'askeri vesayet' konusunu konuştu. İkinci gün Pardon Kulübü'nün davetlisi olan BJK TV'de 'Sosyal Kafa' programını sunucusu ve Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenlerinden Yrd. Doç. Dr. Erkan Saka,

'Sosyal Medya ve İnternet' üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Üçüncü günün konuğu ise Rengarenk Kulübü'nün davetlisi AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Şamil Tayyar oldu.

Söyleşilerin yanı sıra paintball, sumo güreşleri, üçlük ve penaltı yarışmaları yapılırken, Zirve Üniversitesi Türk Halk Müziği korosu ilk konserini festivalde verdi. Türk Halk Müziği'nin beğenilen eserlerini seslendiren öğrencilerden sonra, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin kurduğu müzik grubu, pop-rock konseri sahneledi. Konserlerde keyifli vakit geçiren öğrenciler, Urfa Sıra Gecesi'nde çiğ köfte yapıp, halay çekti. En beğenilen gösteriler arasında 33 ülkede bu zamana kadar gösteri yapan, 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasındaki gösterileriyle tanınan Action Team'a oldu. Özel akrobasi hareketleriyle yapan Action Team, gösteri sonrasında öğrencilerinde kendilerini denemelerine fırsat tanıdı.

Festival kapsamında gerçekleşen Kültür Günü'nde 47 farklı ülkenin öğrencilerinin gerçekleştirdiği gösteri, renkli görüntülere sahne oldu. Uluslararası öğrenciler, yöresel yemeklerini ve ülkelerini tanıtan ürünleri sergilemenin yanında şarkılar söyleyip, skeçler yaptılar. Festivalin kapanışı ünlü sanatçı Murat Dalkılıç ile yapıldı. Eski ve yeni albümün şarkılarının yanı sıra birçok sanatçının şarkılarını seslendiren Dalkılıç, sahne performansıyla öğrencileri coşturdu. Konser sırasında Genel Sekreter İhsan Palta'nın hediye ettiği Zirve tişörtünü giyen Dalkılıç, birinden güzel şarkıları dinleyicileri için seslendirdi.

Her yıl farklı etkinliklerle öğrencilerine festival düzenlediklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa,"Bir yıl boyunca ders çalışan ve yorulan öğrencilerimizi festivalle bir nebzede olsa rahatlatmak, eğlendirmek istedik" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Murat Dalkılıç Zirve Üniversitesi'nin Festivalinde Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement