Muş Belediyesi, Bilgi Evi'ndeki kurslara katılan kadınlara Miraç Kandili programı düzenledi - Son Dakika
Güncel

Muş Belediyesi, Bilgi Evi'ndeki kurslara katılan kadınlara Miraç Kandili programı düzenledi

Muş Belediyesi, Bilgi Evi\'ndeki kurslara katılan kadınlara Miraç Kandili programı düzenledi

Muş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Bilgi Evi'ndeki kurslara katılan kadınlara yönelik Miraç Kandili programı düzenledi. Programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Feyat Asya, Bilgi Evlerinde özel bir günde özel programın yapılmasının mutluluğunu yaşadığını belirtti. Program, Kuran'ı Kerim'in okunması ve duaların edilmesiyle sona erdi.

06.02.2024 18:43  Güncelleme: 03:54

Muş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Bilgi Evi'ndeki kurslara katılan kadınlara yönelik Miraç Kandili programı düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İl Müftülüğü öncülüğünde düzenlenen etkinliğe kadınlar ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Feyat Asya, Bilgi Evlerinde özel bir günde özel programın yapılmasının mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Bilgi Evlerinde güzel hizmetlerin yapıldığını aktaran Asya, şunları kaydetti:

" Çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadın kardeşlerimizin istifade edebileceği mekanların sayısının artmasına vesile olmaktan son derece gururluyum. Peygamber efendimizin arşa yükselişi olarak kabul edilen Miraç Kandili gibi özel bir günün programının Bilgi Evlerimizde yapılıyor olması bir mutluluktur."

Program, Kuran'ı Kerim'in okunması ve duaların edilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş Belediyesi, Bilgi Evi'ndeki kurslara katılan kadınlara Miraç Kandili programı düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement