Muş'ta 2013 Mahalli At Yarışları Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Muş'ta 2013 Mahalli At Yarışları Yapıldı

Muş\'ta 2013 Mahalli At Yarışları Yapıldı

Safkan Arap Atı neslini ıslah etmek ve Ata Sporu olan atçılığı geliştirmek amacıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nce düzenlenen 2013 Mahalli At Yarışları, Hasköy İlçe'sinde yapıldı.

22.09.2013 17:17

Muş'un Hasköy İlçesi'nde 2013 Mahalli At Yarışları yapıldı. Düzenlenen yarışmaları İl Valisi Vedat Büyükersoy, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Alb. Fatih Yücekan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, Hasköy Kaymakamı ve Vali Yrd. Bilgihan Bayar, İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şükrü Kılıçoğlu, Hasköy Belediye Başkanı Şefik Taşkın, Kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Törende bir konuşma yapan Vali; "Ümit ediyoruz ki bu yarışlar çok daha güzel ortamlarda, özellikle hipodrom yapılarak taçlandırılır. Böylece ticari anlamda Muş'a katkı sağlayacak, ayrı bir katma değer olacaktır. Bunu gönülden arzu ediyoruz. Güzel bir yarışma olması temennisiyle tüm jokeylere başarılar diler, katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. "Dedi.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından desteklenen yarışmalarda 1600 metre Kaymakamlık Kupası, 1800 metre Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kupası, 2000 metre Garnizon Komutanlığı Kupası ve 2200 metre Valilik Kupası olmak üzere 4 kategoride yarışmalar düzenlendi. Düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere kupa ve para ödülleri Sayın Valimiz Vedat Büyükersoy, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Alb. Fatih Yücekan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, Hasköy Kaymakamı ve Vali Yrd. Bilgihan Bayar tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muş'ta 2013 Mahalli At Yarışları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement