Muş'un Malazgirt ilçesinde çocukların oynadığı futbol maçında çıkan kavga öyle bir büyüdü ki; aynı aileden 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Malazgirt'in Hasanpaşa köyünde çocukların kendi aralarında ettikleri ufak bir kavga öyle büyüdü ki çocukların aileleri de kavgaya müdahil oldu. Ailelerin birbirine girdiği kavgada silahlar çekilince kan gövdeyi götürdü.
Bölgeden elde edilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Hasanpaşa köyünde kendi aralarında futbol maçı yapan çocuklar arasında bir tartışma yaşandı. G. ve T. ailelerinin çocukları arasında başlayan tartışmaya, aile büyüklerinin de karışmasıyla sözlü tartışma kısa sürede büyük bir kavgaya dönüştü.
Bir anda karşılıklı silahların kullanıldığı kavgada vücuduna mermi isabet eden H. G. olay yerinde hayatını kaybederken, H.G.'nin kavgaya karışan iki oğlu da yaralandı.
Malazgirt'ten Köye çağrılan ambulanslarla Malazgirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Öte yandan kavgaya karışan Aslan, Harun ve Gaffur T. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, köyde tekrar kavga çıkmaması için yoğun güvenlik önlemi alındı.
Olayla ilgili emniyetin sürdürdüğü soruşturmanın devam ettiği de bildirildi.
Son Dakika › Güncel › Muş'ta Futbol Terörü: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?