Muzaffer Ökek Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Muzaffer Ökek Seçim Sonuçları

Muzaffer Ökek Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi MANİSA SALİHLİ belediye başkan adayı olan Muzaffer Ökek isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:21

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi MANİSA SALİHLİ belediye başkan adayı olan Muzaffer Ökek isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. MANİSA SALİHLİ ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Muzaffer Ökek isimli Vatan Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Vatan Partisi MANİSA SALİHLİ adayı Muzaffer Ökek kimdir? Vatan Partisi MANİSA SALİHLİ adayı Muzaffer Ökek yüzde kaç oy aldı?

Muzaffer Ökek Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Vatan Partisi MANİSA SALİHLİ belediye başkan adayı olarak gösterilen Muzaffer Ökek SALİHLİ ilçesinde % 0,52 oranında oy almıştır. SALİHLİ ilçesinde % 0,52 oranında oy olan Muzaffer Ökek adlı Vatan Partisi adayı toplamda 542 adet oy sayısına ulaştı.

MANİSA SALİHLİ ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Muzaffer Ökek Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement