"Müzikal Ortaoyunu" ve "Yıldızlı Sohbetler" - Son Dakika
Güncel

"Müzikal Ortaoyunu" ve "Yıldızlı Sohbetler"

"Müzikal Ortaoyunu" ve "Yıldızlı Sohbetler"

Torium AVM ramazan'da ünlü isimlere evsahipliği yapıyor!

25.07.2012 09:49

Ünlü isimlerden Ramazan'a özel…

Nur Yoldaş, Deniz Arcak ve Kartal Kaan'dan Ramazan'a özel "Müzikal Ortaoyunu", Levent Üzümcü, İclal Aydın, Suzan Kardeş, Cahit Berkay, Nuri Alço, Murat Evgin, Zekai Tunca, Mor ve Ötesi, Deniz Özerman, Derya Petek, Niyazi Koyuncu gibi ünlü isimlerden "Yıldızlı Sohbetler", Ramazan ayı boyunca Torium Açık Çarşı'da…

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium, birbirinden ünlü isimlerle Ramazan'ı şölene dönüştürüyor… Torium, Nur Yoldaş, Kartal Kaan ve Deniz Arcak tarafından ilk kez sahnelen "Müzikal Ortaoyunu" ile Ramazan eğlencesinde de fark yaratıyor. Ramazan konseptine uygun olarak dekore edilen Açık Çarşı'da gerçekleşen "Müzikal Ortaoyunu", iftar sonraları sahneleniyor.

Torium Müzikal Ortaoyunu haricinde, yine her iftar sonrası "Yıldızlı Sohbetler" ile; Suzan Kardeş, Cahit Berkay, Murat Evgin, Nuri Alço, İclal Aydın, Deniz Özerman, Derya Petek, Niyazi Koyuncu gibi ünlü isimleri de ağırlıyor. Eski Ramazan anılarının ve nostaljik müziklerin renk kattığı sohbetler büyük – küçük her yaştan izleyici tarafından yoğun ilgi görüyor…

Torium'da ayrıca; Karagöz – Hacivat'tan Saray Kantolarına, Nasreddin Hoca'dan İbiş'e, Ramazan Davulcusu'ndan Külhanbeyi'ne kadar Ramazan süresince çok sayıda renkli ve eğlenceli etkinlik bulunuyor. Farklı yaş gruplarına özel tasarlanan etkinlikler ile geleneksel Ramazan eğlencelerini günümüze taşıyan Torium Alışveriş Merkezi, Ramazan ayı boyunca 11:00 - 23:00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Ramazan ayı boyunca Torium'da yapılacak etkinlikler:

Torium Açık Çarşı Sahnesi…

Yıldızlı Sohbetler: Ramazan ayı boyunca Cuma ve Cumartesi geceleri 22.00 – 23.00 saatleri arasında ünlü isimlerin konuk olacağı "Yıldızlı Sohbetler" adlı keyifli ve eğlenceli Ramazan sohbetleri… * detaylı program ektedir…

Fasıl Ekibi: Her gün 20.00-22.00 saatleri arasında Food Court ve Açık Çarşı  sahnede dinleti…

Saray Kantoları: Her gün 20.00-22.00 saatleri arasında Açık Çarşı sahnesinde gösteri…

Ramazan Geceleri: Nur Yoldaş, Deniz Arcak ve Kartal Kaan ile…

Hacivat ve Karagöz Uzayda: Açık Çarşı'da yer alan Planetaryum'da çocuklar, Ramazan ayına özel hazırlanan Karagöz ve Hacivat'ın uzay maceraları izleyebilecekler…

Tuğra Sergisi: Osmanlı Tuğralarının günyüzüne çıktığı sergi Ramazan boyunca Açık Çarşı'da ziyaret edilebilecek…

Torium iç mekan…

Davulcu Manici: İftar saatinde davul çalarak ve mani okuyarak iftarın başladığını  haber verecekler.

Fotoğraf Sergisi: Eski İstanbul fotoğraflarından oluşan "İstanbul Hatırası" adlı fotoğraf sergisi Ramazan ayı boyunca Torium giriş katında gezilebilecek.

Cariye-Külhanbeyi ve Nasreddin Hoca: Gezici olarak tüm gün AVM 'yi dolaşarak ziyaretçilerle fotoğraf çektirecek. Ramazan hediyesi olarak hazırlanan hatıra koku keselerini dağıtacak ve sahne gösterilerine eşlik edecekler.

Nasreddin Hoca: Her Cuma – Cumartesi - Pazar 18.00-20.00 saatleri arasında İbiş ile birlikte fıkralarının canlandırmasını yapacak.

Okyanus Koleji ile çocuklara özel…

İbiş Sahnede: Her Cuma – Cumartesi -Pazar 18.00-20.00 saatleri arasında sunuculuk yapacak.

Nasreddin Hoca ile Hazırcevap…

Eski zaman tiplemeleri…

Hacivat Karagöz Gölge Oyunu: Her Cuma –Cumartesi - Pazar 18.00-20.00 saatleri arasında etkinlik sahnesinde usta oynatıcı belgesine sahip oynatıcılar eşliğinde gölge oyunu gösterisi yapılacak.

Birbirinden renkli etkinlikler ile geleneksel Ramazan eğlencelerini günümüze taşıyan Torium'da olacak…

Torium AVM, eğlenceli ve bol yıldızlı Ramazan şenliğini kaçırmamanızı tavsiye ediyor..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Müzikal Ortaoyunu' ve 'Yıldızlı Sohbetler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement