Muzikicinefes.com'da "Tolga Akyıldız ile Açık Sahne" - Son Dakika
Güncel

Muzikicinefes.com'da "Tolga Akyıldız ile Açık Sahne"

Muzikicinefes.com\'da "Tolga Akyıldız ile Açık Sahne"

"Tolga Akyıldız ile Açık Sahne" muzikicinefes.com'un katkilariyla bir çok sanatci ve müzik grubunu ağırlayacak

28.11.2013 15:28

Yaptığı Popvirüs partileriyle adından söz ettiren ve müzik sektörünün önde gelen isimlerinden olan gazeteci Tolga Akyıldız sahnesini, ünlü grup ve konuklarının yanı sıra, birbirinden yetenekli genç müzisyenlerle paylaşacak. muzikicinefes.com'un desteğiyle 29 Kasım Cuma akşamı Ghetto'da gerçekleştirilecek "Tolga Akyıldız ile Açık Sahne"ye

Harun Tekin'den Ferman Akgül'e, Tuna Kiremitçi'den Multitap'e onlarca sanatçı ve müzik grubu, akustik ve canlı performanslarıyla konuk olacak. Etkinlik, 21.45'te başlayacak.

Müzik sektörünün önde gelen isimlerinden gazeteci Tolga Akyıldız ile Açık Sahne etkinliği, muzikicinefes.com'un katkılarıyla, üçüncü kez, 29 Kasım 2013, Cuma akşamı, Ghetto'da gerçekleştirilecek. Tolga Akyıldız ve Nadir Duman'ın DJ kabininin başında olacağı etkinlikte, herkesin hayran olduğu ünlü sanatçıların yanı sıra ilk albümleriyle göz dolduran birçok müzisyen de sahne alacak. Onlarca sanatci ve müzik grubunun akustik performans ve düetleriyle konuk olacağı Açık Sahne, müzikseverlere keyifli ve unutulmaz bir gece yaşatacak. Etkinlik 21.45 itibariyle başlayacak.

Tolga Akyıldız sahnesini muzikicinefes.com ile genç müzisyenlere açacak
muzikicinefes.com'un katkılarıyla üçüncü kez hayata geçecek olan eğlenceli ve sürprizli Tolga Akyıldız ile Açık Sahne etkinliği, pek çok genç müzisyen ve grubun müzikseverlerle buluşmasına da öncülük edecek. Gecede mor ve ötesi'nden Harun Tekin, gripin'den Birol Namoğlu, Melis Danişmend, maNga'dan Ferman Akgül ve Yağmur Sarıgül, Vega, Tuna Kiremitçi ve Atlas, İrem Derici, Kolpa, Zagaband'den Kenan Vural ve Tuncer Tunceli, Fuat ve Ayben gibi birçok ünlü müzisyen; Levent Özer, Control +z, Esin İris, Mutrib ve Piiz'in sahnesini desteklemek üzere Açık Sahne'de olacak.

Kapı açılışı 21.45 olan ve 18 yaş üzeri katılımcılara açık olan konserin biletleri, Biletix üzerinden 33 TL olarak satışa sunuluyor. Kapıdaki bilet fiyatları ise 30 TL olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muzikicinefes.com'da 'Tolga Akyıldız ile Açık Sahne' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement