Malatya'da, "Narkotik Suçlar ve Göçmen Kaçakçılığına" yönelik denetimlerde 5 bin 528 kişi sorgulandı.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Genel Mu¨du¨rlu¨gˆu¨, Jandarma Genel Komutanlıgˆı ve Sahil Gu¨venlik Komutanlıgˆı koordinesinde uyus¸turucu ve uyarıcı madde ticareti ile go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆının o¨nlenmesi amacıyla "Narkotik Suc¸lar ve Go¨c¸men Kac¸akc¸ılıgˆı" uygulaması gerçekleştirildi.
Bu kapsamda Malatya'da Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü devriye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 5 bin 528 kişi sorgulandı.
Aranan 3 kişinin gözaltına alındığı uygulamalarda, 5 kişi hakkında ise idari işlem yapıldı.
Çalışmada ayrıca, 86 iş yeri, 36 park, 9 metruk bina, 12 sokak ile 512 araç kontrol edildi, 11 araç sürücüsüne 14 bin 640 lira ceza uygulandı.
Uygulamalarda 2 tabanca,1 av tüfeği kartuşu ve 1,93 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.
Son Dakika › Güncel › Narkotik suçlar ve göçmen kaçakçılığıyla mücadele - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?