Nüfus Çalışanları Hizmet İçi Eğitim Katılım Belgelerini Aldılar - Son Dakika
Güncel

Nüfus Çalışanları Hizmet İçi Eğitim Katılım Belgelerini Aldılar

Nüfus Çalışanları Hizmet İçi Eğitim Katılım Belgelerini Aldılar

Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Lütfi Büyükses koordinatörlüğünde Akşam Sanat Okulu tarafından Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü personeline hizmet içi eğitimi verildi.

19.04.2012 00:50  Güncelleme: 00:49

2-6 Nisan tarihleri arasında hizmet içi eğitimine katılan nüfus personeline Vali Memduh Oğuz, Vali Yardımcısı İzzet Ercan ve Merkez İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Akyıldız'ın katılımlarıyla Valilik Göl Toplantı Salonunda düzenlenen törenle kurs bitirme belgeleri verildi.

Salona Gazeteci Misafirleri Mehmet Erçakır, Mustafa Baş ve Ferhat Kaya ile birlikte gelen Vali Memduh Oğuz, emeği geçenlere teşekkür ederek belgelerin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Hizmet içi eğitimin Avrupa Birliği Uyum Projeleri kapsamında düzenlendiğini belirten Emekli Türkçe- Edebiyat Öğretmeni ve aynı zamanda Araştırmacı- Gazeteci Yazar Bayram Aygün; "Sayın Valim kursumuza 25 kişi katılmış olup, yürütülen hizmetleri aksatmadan gruplar halinde 16 saat süreyle diksiyon, drama, halkla ilişkiler ve sosyal hayatta iletişim konularını içeren kurs tarafımızdan verilmiştir.

Nüfus müdürlüğü devletimizin ilk yüzü olması münasebetiyle ve bu yüzünde güler yüzlü olması gerektiğini düşünerek böyle bir çalışmayı yaptık. Güzel sonuçlar aldık, inşallah faydalı olmuştur diye düşünüyorum" dedi.

Kursun çok yararlı olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı İzzet Ercan; "Sayın Valim bu kurstan sonra hiçbir vatandaş bize şikayete gelmedi. Buda yapılan eğitimin çok yerinde olduğunu göstermekte, inşallah hizmet sunumu bu şekilde devam eder" dedi.

Konuşmalardan sonra hizmet içi eğitim seminerine katılan personele katılım belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nüfus Çalışanları Hizmet İçi Eğitim Katılım Belgelerini Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement