Ödemiş'te Geleneksel Rahvan At Yarışları Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Ödemiş'te Geleneksel Rahvan At Yarışları Gerçekleştirildi

Ödemiş\'te Geleneksel Rahvan At Yarışları Gerçekleştirildi

Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu ile Ödemiş Belediyesi'nin birlikte organize ettiği Geleneksel Rahvan At Yarışları, Günlüce Mahallesi Taypark Yarış Pistinde yapıldı. Yarışlara Türkiye genelinden 107 rahvan atı 9 farklı kategoride katıldı. Ödemiş At Yetiştiricileri ve Binicilik Derneği Kulübü Başkanı Hasan Aktaş, at yarışlarının ilçelerinde başladığını ve bu geleneksel sporu yaşatmaya devam ettiklerini belirtti. Yarışlara katılan Hasan Koçkan ise 3 atıyla yarışa katıldığını ve emeği geçenlere teşekkür etti. Yarışların ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, kazananlara kupa ve ödüllerini takdim etti.

17.09.2023 19:18

Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu ile Ödemiş Belediyesi'nin birlikte organize ettiği Geleneksel Rahvan At Yarışları gerçekleştirildi.

Günlüce Mahallesi Taypark Yarış Pistinde yapılan yarışlara Türkiye genelinden 107 rahvan atı 9 kategoride katıldı.

Ödemiş At Yetiştiricileri ve Binicilik Derneği Kulübü Başkanı Hasan Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de ilk at yarışlarının ilçelerinde olduğunu belirterek, "Atalarımızdan gelen bu sporu yaşatmaya devam ediyoruz." dedi.

Ödemiş'te Rahvan Yarışlarına Afyonkahisar'dan katılan Hasan Koçkan da 3 atı olduğunu, yarışta emeği geçenlere teşekkür etti.

Yarışların ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, kazananlara kupa ve ödüllerini verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ödemiş'te Geleneksel Rahvan At Yarışları Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement