Öğrenciler Sektörün En İyilerini Belirledi - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Sektörün En İyilerini Belirledi

Öğrenciler Sektörün En İyilerini Belirledi

Eğitimden havayoluna, otomotivden kimyaya kadar pek çok alanda faaliyet gösteren “Sektörün Enleri”nin üniversite öğrencileri tarafından ödüllendirildiği törende iş dünyasının önemli isimlerini bir araya geldi.

18.05.2015 13:29

Eğitimden havayoluna, otomotivden kimyaya kadar pek çok alanda faaliyet gösteren "Sektörün Enleri"nin üniversite öğrencileri tarafından ödüllendirildiği törende iş dünyasının önemli isimlerini bir araya geldi.

Üniversite öğrencileri arasında yapılan oylama sonucunda "Sektörün Enleri"nin belirlendiği ödül töreni iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen törende ödül alan pek çok sektör temsilcisi, gençler tarafından tercih edilmenin verdiği memnuniyeti vurguladı. Törende eğitimden havayoluna, otomotivden kimyaya kadar pek çok alanda sektör temsilcisi ödüle layık görüldü.

"YERLİ OTOMOTİV PROJESİNİ BİR KEZ DAHA VURGULUYORUZ"

Ödül töreni ile ilgili konuşan İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, başta sanayi, teknoloji, sağlık, spor ve medya olmak üzere tüm alanlarda birlik ve beraberlik içinde Türkiye için çalışmak gerektiğini vurguladı. Sektörün en iyilerinin devamlı üretken olması gerektiğini ifade eden Gayretli, "Dünya liderlerinden biri olan Türkiye'nin enlerini buluşturmak ve entegre olmalarını sağlamak istedik. Çünkü bu bizim için çok önemli. Özellikle üniversitemizin üzerinde durduğu yerli otomotiv projesini de bu törende bir kez daha vurguluyoruz. Ayrıca sektör temsilcilerimizin öğrencilerimize hem staj hem iş konusunda yardımcı olmalarını istiyoruz" dedi.

"AMACIMIZ EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ"

Törende en iyi eğitim kurumu ödülü alan Darüşşafaka Eğitim Kurumları adına konuşan Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demirci, "Amacımız eğitimde fırsat eşitliği. Ülkenin tüm il ve kasabalarındaki çocuklara ulaşıp, bunlar içinde ihtiyaç sahibi ve yetenekli çocukları bulup okulda eğitimlerini sağlamak istiyoruz. Aldığımız ödülden dolayı çok mutluyuz. Demek ki 152 yıldır verilen maddi manevi emekler boşa gitmiyor" dedi.

En iyi otomotiv kategorisinde ödül alan Otokar adına konuşan Otokar Otomotiv Savunma Sanayi A.Ş.'nin İç Pazar Ticari Araçlar Satışından Sorumlu Türkiye Satış Müdürü Murat Tokatlı ise markalarının üniversite öğrencileri tarafından en iyi seçilmesinin kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirtti. Tokatlı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Demek ki yapmış olduğumuz çalışmalar yerini bulmuş. Özellikle gelecekte bizi temsil edecek, ülkemizi refah seviyesine ulaştıracak gençlerimizin bu şekilde bizi değerlendirmesi gurur kaynağı oldu."

İŞTE ÖDÜL ALAN KURUMLAR

Törende ödül alan sektörün en iyileri şöyle sıralandı; En İyi Havacılık Şirketi Türk Hava Yolları, En İyi Otomotiv Şirketi Otokar, En İyi İnşaat Şirketi Ağaoğlu, En İyi Tekstil Şirketi Zorluteks, En İyi Bankacılık Şirketi İş Bankası, En İyi Eğitim Kurumu Darüşşafaka, En İyi Finans Şirketi Türkasset, En İyi Gıda Şirketi Konya Şeker, En İyi Güvenlik Şirketi Securitas, En İyi Kimya Şirketi Petrokimya, En İyi Maden Şirketi Adalya Mermer, En İyi Turizm Şirketi ETS Tur, En İyi Ulaşım Şirketi Metro, En İyi AR-GE Şirketi Triodor Türkiye, En İyi Gayrimenkul Şirketi TSKB Gayrimenkul Değerleme, En İyi Erkek Hazır Giyim Sanayi Firması Damat, En İyi Kadın Hazır Giyim Sanayi Firması İpekyol, En İyi Kozmetik Şirketi Erkul, En İyi Kuyumculuk Firması Atasay, En İyi Mağazacılık Zinciri YKM, En İyi Otel Firması Dedeman, En İyi Sağlık Kurumu Memorial, En İyi Medya Kuruluşu Fox TV, En İyi Organizasyon Şirketi Lefau, En İyi Moda Firması Özgür Masur, En İyi Restaurant Zinciri The House Cafe. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrenciler Sektörün En İyilerini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement