Önen, Davutoğlu İçin Teşekkür Etti - Son Dakika
Güncel

Önen, Davutoğlu İçin Teşekkür Etti

Önen, Davutoğlu İçin Teşekkür Etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, AK Parti'nin 1. Olağan Kongresi'ne katılan bütün AK Parti teşkilatlarına teşekkür etti.

29.08.2014 13:57

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Avrupa Güvenlik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (AGİT PA) Başkan Yardımcısı ve Türk Gurubu Başkanı Abdülkadir Emin Önen, AK Parti 1. Olağan kongresinin ardından yazılı bir açıklama yaparak, Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığa ve dolayısıyla başbakanlık görevine seçilmesi nedeniyle AK Parti teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Önen mesajında; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 12 yıl önce başlatılan kutlu yürüyüşün devam edeceğini ve hedefe ulaşılacağını söyledi.

BAYRAĞI ÇOK DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAK

Türk siyasetinde yeni bir dönemin başladığını, Türkiye için dış politikanın da çok önemli olduğunu ve Davutoğlu'nun başbakan olarak doğru bir tercih olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, "Özellikle AK teşkilatımıza candan teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimi gibi ilk turda Genel Başkanımızı ve Başbakanımızı seçtik. Bin 382 oy alarak AK Parti Genel Başkanlığına seçilen ve aynı zamanda Başbakanımız olacak olan Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu abimiz, yeni görevini de başarıyla yerine getirecektir. 28 Ağustos 2014 günü, görevi Abdullah Gül ağabeyimizden devralacak olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Davutoğlu'na yeni hükümeti kurma görevini veriyor. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğindeki yeni AK hükümetimiz, Allah'ın izniyle, milletimizin de desteğiyle devraldığı bayrağı çok daha yükseklere taşıyacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 12 yıl önce başlatılan kutlu yürüyüş devam edecek ve hedefe ulaşılacaktır" dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen ayrıca, otobüslerle Ankara'ya gelerek 1. Olağan Kongreye destek veren Şanlıurfalı hemşerilerine, belediye başkanlarına ve parti teşkilatına teşekkür ettiğini belirtti.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Önen, Davutoğlu İçin Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement