Osmancık Belediye Meclis Üyelerinden Kaymakama Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Osmancık Belediye Meclis Üyelerinden Kaymakama Veda Ziyareti

Osmancık Belediye Meclis Üyelerinden Kaymakama Veda Ziyareti

Osmancık Belediye Meclis Üyeleri görev sürelerinin dolması nedeniyle Osmancık kaymakamı Sezgin Üçüncü' ye veda ziyaretinde bulundular.

20.03.2014 10:27  Güncelleme: 10:10

30 Mart 2014 tarihinde görev süresi sona erecek Osmancık Belediye Meclis Üyeleri Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ile birlikte Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü'ye veda ziyaretinde bulundu.

Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette Kaymakam Sezgin Üçüncü;" Osmancık'a yeni atanmam nedeniyle kısa bir süre birlikte görev yaptık. Bu süre içinde gerek belediye başkanımız gerekse belediyenin diğer organları ile karşılıklı diyalog içinde sorunları çözmeye gayret ettik. 5 yıllık süre içinde ilçenin kalkınması ve gelişmesi için aldığınız kararlar ve yapılan çalışmalar için Osmancıklılar size saygıyla anacaktır. Hepinize bundan sonraki hayatınızda sağlıklı günler diliyorum." diyerek , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ise;" Birlikte görev yaptığımız dönem içerisinde sayın kaymakamımıza göstermiş olduğu yapıcı tutum nedeniyle belediyemiz adına teşekkür ediyoruz." diyerek günün anısı olarak üstünde Osmancık tarihi eserlerinin olduğu kabartma bir tablo hediye etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık Belediye Meclis Üyelerinden Kaymakama Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement