Ötmeyen Kurbağaların Yaşadığı Göl, Araç Geçişine Kapatıldı (2) - Son Dakika
Güncel

Ötmeyen Kurbağaların Yaşadığı Göl, Araç Geçişine Kapatıldı (2)

Ötmeyen Kurbağaların Yaşadığı Göl, Araç Geçişine Kapatıldı (2)

Tespit EDİLDİLERNiğde'nin Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, dünyanın ötemeyen tek kurbağası olan Toros Kurbağası'nın yaşam alanı Karagöl'e arazi araçlarıyla gezi düzenleyenlerin tespit edildiğini söyledi.

05.06.2016 16:24

Tespit EDİLDİLER

Niğde'nin Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, dünyanın ötemeyen tek kurbağası olan Toros Kurbağası'nın yaşam alanı Karagöl'e arazi araçlarıyla gezi düzenleyenlerin tespit edildiğini söyledi. Gerekli yasal işlemlerin de başlatıldığını kaydeden Atar, "İlçemiz sınırları içerisinde bulunan doğa harikası Karagöl'ümüze ve Karagöl içerisinde yaşayan endemik Toros Kurbağamıza geçtiğimiz haftalarda zarar veren kişi ve araçlar vatandaşlarımızın ihbarı ve İlçe Jandarma Komutanlığımızın özverili çalışmaları sonucu tespit edilmiştir. Mevzuat çerçevesinde Ulukışla Kaymakamlığımız tarafından idari ceza işlemi yapılacak olup ayrıca adli işlemler yapılması için de Ulukışla Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur" diye konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI

Kaymakam Ferhat Atar ayrıca, "Karagöl'ümüze zarar verenleri lütfen 156 Jandarma ihbar hattına, Ulukışla Kaymakamlığı Facebook ve Twitter sosyal medya hesabına, Ulukışla Kaymakamlığı 0533 353 60 51 numaralı WhatsApp hattına bildiriniz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ötmeyen Kurbağaların Yaşadığı Göl, Araç Geçişine Kapatıldı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement