Otomobile Çarpmamak İçin Fren Yapan Halk Otobüsü Asılı Kaldı - Son Dakika
Güncel

Otomobile Çarpmamak İçin Fren Yapan Halk Otobüsü Asılı Kaldı

Karabük'te özel halk otobüsü 2 katlı bir evin yanındaki korkulukları kırarak havada asılı kaldı.

13.01.2015 21:18  Güncelleme: 22:04

Edinilen bilgiye göre, 5000 evler - Yaylacık seferini yapan Halit Çoban idaresindeki 78 AD 700 plakalı özel halk otobüsü, Hacı Alay Caddesi üzerinde aşağıya indiği sırada önüne çıkan otomobile çarpmamak için frene basınca içinde yolcusuyla birlikte kayarak iki katlı evin yanındaki korkulukları kırarak duvarda asılı kaldı.

Facianın kıl payı atlatıldığı kazada Halk otobüsü eve çarpmasına ramak kala havada asılı kalırken kazada yaralanan olmadı. Halk otobüsü şoförü Halit Çoban, “Önümüze bir anda otomobil çıktı çarpmamak için fren yaptık ve kaydık. Otobüste yolcular vardı, herkesi indirdik. Kimsede bir şey yoktu” dedi.

Halk otobüsü olay yerine gelen vinç yardımı kaldırılırken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

YASİN ERDEM 

Otomobile Çarpmamak İçin Fren Yapan Halk Otobüsü Asılı Kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobile Çarpmamak İçin Fren Yapan Halk Otobüsü Asılı Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement