Otomobilin Çamı Kırıp Çanta Çalan Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Otomobilin Çamı Kırıp Çanta Çalan Şüpheliler Yakalandı

Otomobilin Çamı Kırıp Çanta Çalan Şüpheliler Yakalandı
22.02.2014 19:29  Güncelleme: 15:46

Adana'da, bir bankada müşteri temsilcisi olan Yener Gökçe'nin, otomobilinin camını kırıp, çantasını çaldığı iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.

Adana'da, bir bankada müşteri temsilcisi olarak çalışan Yener Gökçe'nin, park halindeki otomobilinin camını kırıp, çantasını çaldığı iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.

Olay, merkez Çukurova İlçesi'nin Güzelyalı Mahallesi'nde 20 Şubat'ta meydana gelen olayda, Turgut Özal Bulvarı'nda park halindeki 34 FT 3054 plakalı otomobilin camını kıran şüpheliler koltuğa bırakılan çantayı çaldı.

İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis, cadde üzerindeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleyip, aynı saatlerde olay yerinden geçen araçları araştırdı.Hırsızlığın meydana geldiği dakikalarda olay yerinden geçin bir otomobilin kiralık olduğu saptandı.

Kiralama şirketinde yapılan inceleme sonucu otomobili hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Fırat Şalış'ın (20) kiraladığı ve yanında da arkadaşları Faik Özhan (20), Okan Uysal (20), Akın Çiftçi (20) ile S.Ç.'nin (18) bulunduğunu belirledi. Şüpheliler evlerine düzenlenen baskınla yakalandı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramada Yener Gökçe'nin çalınan çantası ve içerisinde bulunan bankaya ait evraklar ele geçirdi.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, denetimli serbestlik yasası kapsamında serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobilin Çamı Kırıp Çanta Çalan Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika


Advertisement