Otomobiliyle Vatandaşın Ayağını Ezdi Üstüne Birde Fırça Attı - Son Dakika
Güncel

Otomobiliyle Vatandaşın Ayağını Ezdi Üstüne Birde Fırça Attı

Otomobiliyle Vatandaşın Ayağını Ezdi Üstüne Birde Fırça Attı

Erzurum’da cadde üzerinde geri geri manevra yaparken vatandaşın ayağını ezen öfkeli sürücü özür dilemek yerine üstüne birde 'senin ne işin var aracın arkasında' diye bağırarak fırça attı.

29.11.2013 08:39

Olay Erzurum’un en işlek caddelerinde biri olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde dün öğle saatlerinde yaşandı. Trafikte başka sürücüyle tartışan bir otomobil sürücüsü trafik polisleri tarafından durduruldu. Bu sırada aracını geri geri manevra yapmak isteyen öfkeli sürücü vatandaşı park halindeki otomobilin arasına sıkıştırarak ayağını ezilmesine neden oldu.Ayağı otomobilin tekerinin altında kalan vatandaş acıyla bağırarak, feryat etti. Çevrede toplanan kalabalık vatandaşların uyarısı üzerine otomobil sürücüsü durumu fark etti.Otomobilini daha sonra 1 metre ileriye park ederek ayağı ezilen vatandaşın yanına gelen sürücü, “senin ne işin var aracın arkasında” diye bağırarak birde fırça attı.Araç sürücüsü olay yerinden ayrılarak yoluna devam ederken ayağı ezilen vatandaşın ciddi bir şeyi olmadığı anlaşıldı.

AHMET AKBUĞA

ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobiliyle Vatandaşın Ayağını Ezdi Üstüne Birde Fırça Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement