Otoyoldaki Cinayetin Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Otoyoldaki Cinayetin Zanlısı Tutuklandı

Otoyoldaki Cinayetin Zanlısı Tutuklandı

Mersin’in Tarsus ilçesi yakınlarında, TAG Otoyolu Yenice Üçtepeler mevkiinde işlenen cinayetin zanlısı tutuklandı.

24.06.2014 15:09

Mersin'in Tarsus ilçesi yakınlarında, TAG Otoyolu Yenice Üçtepeler mevkiinde işlenen cinayetin zanlısı tutuklandı.

Otoyolda meydana gelen olayda otomobil içinde bulunan 3 kişiden birisi birlikte seyahat ettiği şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülmüş, olayla ilgili Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Yenice Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlatmıştı.

Cinayetin ardından içinde 3 kişinin bulunduğu 21 GG 475 plakalı otomobilin sürücüsü M.E.B ve cinayet zanlısı Abdülkadir T. gözaltına alındı.

Yenice Jandarma Komutanlığı'nda sorgulandıktan sonra haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile Tarsus Adliyesi'ne sevk edilen katil zanlısı Abdülkadir T. tutuklanırken, birlikte gözaltına alınan otomobil sürücüsü M.E.B. ise serbest bırakıldı.

Abdülkadir T.'nin öldürülen Mehmet Hüseyin Fidan'dan (42) kendisini malulen emekli etmek için 10 bin TL para aldığı ve söz verdiği emeklilik olayını gerçekleştiremediği için otomobil seyir halindeyken aralarında tartışma çıktığı, otomobilin orta ayırıcıdaki betonlara çarparak kaza yaptığı, bu sırada aşağıya inen Mehmet Hüseyin Fidan'ın peşinden giden Abdülkadir T. tarafından 18 yerinden bıçaklanmak suretiyle öldürüldüğü belirlendi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otoyoldaki Cinayetin Zanlısı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement