Pilot Yakını Cengiz Safi: "Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ediyoruz" - Son Dakika
Güncel

Pilot Yakını Cengiz Safi: "Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ediyoruz"

Pilot Yakını Cengiz Safi: "Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ediyoruz"

Serbest bırakılan THY Pilotlarından Murat Akpınar'ın eşinin amcası Cengiz Safi, "Acıyı yaşayan bilir."

19.10.2013 23:23

Serbest bırakılan THY Pilotlarından Murat Akpınar'ın eşinin amcası Cengiz Safi, "Acıyı yaşayan bilir. Biz çok acı çektik. Her gün bekledik, her gün sabahlara kadar televizyonlar kadar bir haber alabilir miyiz diye bekledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Serbest bırakılan pilotlardan Murat Akpınar'ın eşinin amcası Cengiz Safi, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Safi, "Acıyı yaşayan bilir. Biz çok acı çektik. Her gün bekledik, her gün sabahlara kadar televizyonlar kadar bir haber alabilir miyiz diye bekledik. Başta cumhurbaşkanımız, başbakanımız, dışişleri bakanımız ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Sürekli bizle ilgilendiler. Bizde metanetle bekledik. Herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuyu gündemde tutan gazetecilere de teşekkür eden Safi, "Arife günü Dışişleri Bakanı Davutoğlu aradı 'sonuna geldik, bugün yarın halledeceğiz' dediler. Bayram günü de sağ olsun Başbakanımız aradı 'size teslim edeceğiz' diye. Çok mutluyuz. Sizlere de medya olarak takip ettiğiniz için teşekkür ederim" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pilot Yakını Cengiz Safi: 'Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement